Diamond
Nováček

Připojen(a): 15. 08. 2010
Hodnocení: 0
|
RE: Dá se žít bez lásky?
(18. 08. 2010 10:42:49)ice80 napsal(a): No jo, existuje. Ale asi bude trvat, než dokážu vylézt z anonymity. Ale však času dost 
Uvidíme, já na to vždycky zapomenu a pak už jenom můžu počítat koťata.
S tím jsem ani nepočítala, neboj, já mám "fobii" ze seznamování s lidma z netu  
Ale doufám, že se o ně dobře staráš a nevraždíš je, když je nikdo nechce. Teď mám kastrovanou kočku, ale už měla dvakrát koťata. Ale až budu mít další kočky, chci holku a kluka, protože pak se mají víc rádi než když jsou oba stejného pohlaví, i kastrovaní... Ale možná bych jednou chtěla koťata a jsem ochotná se o ně postarat, kdyby je nikdo nechtěl... Když o tom tak přemýšlím, kočka může mít až šest koťat a nemusí se najít ani jeden zájemce... Co byste si pomysleli, kdybyste potkali někoho, kdo vede na vodítkách 8 koček, nebo spíš ho 8 koček táhne za sebou?  Fakt si mě nevšímejte, já jsem nějak posedlá těma kočkama  a prý i vlasama
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 18. 08. 2010 11:14:36 od Diamond.)
|
|
| 18. 08. 2010 10:59:47 |
|
|
Čírina
pozorovatel

Připojen(a): 19. 11. 2008
Hodnocení: 0
|
RE: Dá se žít bez lásky?
Tak já si taky přihodím  ono je něco jiného žít bez lásky a bez zamilovanosti. Lásku může cítit člověk k rodičům, příbuzným, dobrým přátelům, manželovi po dvaceti letech.... ale ten pocit, který Romea donutil výt pod balkonem je zamilovanost. V zamilovanosti je člověk ochoten se přizpůsobit druhému, nevidět jeho chyby, investovat do vztahu neskutečné úsilí - a ano, tady jde taky o ten sex. Zamilovanost často končí u rozvodového soudu.
Já osobně momentálně nejsem zamilovaná a už dlouho jsem nebyla. Z toho důvodu nejsem schopná vidět potenciálního partnera s růžovými brýlemi zamilování a tedy ani nevidět jeho chyby, investovat do vztahu neskutečné úsilí a zadlužit se kvůli miláčkovi na čtvrt mega (jak se stalo známé). Nemám důvod snášet něčí nálady, chybičky atp., takže nemám žádnou chuť v potencionálním vztahu setrvávat. Zvlášť když se po mě chce ještě ten sex.
Takže: že bys skončila bez lásky, pochybuji. Je ale možné, že nebudeš zamilovaná.
|
|
| 20. 08. 2010 19:08:09 |
|
|