Pro všechny členy fóra tady nějakou dobu máme seznamku. Třeba tam právě ty najdeš spřízněnou duši.

Hlasování: Podařilo se vám v poslední době úspěšně nahrát fotku do galerie?
Ano, zobrazuje se..
Ne, nezobrazuje se..
[Ukázat výsledky]
Pozn.: Toto je veřejné hlasování; všichni uživatelé budou vidět, jak hlasujete.
Odpovědět 

Hodnocení tématu:
  • 2 Hlasů - 5 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fotogalerie [vyreseno]
Autor Zpráva
hic iacet Offline
glosatorka
*

Připojen(a): 04. 08. 2008
Hodnocení: 14
Příspěvek: #11
RE: Fotogalerie
Dekujeme Usmívající se

Laissez-faire...
14. 10. 2011 23:47:16
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Like Post Citovat příspěvek v odpovědi
spagetka Offline
přírodačka
*

Připojen(a): 29. 08. 2008
Hodnocení: 3
Příspěvek: #12
RE: Fotogalerie [vyreseno]
Vivat Kexík! Chválící

Dostaneš-li se na dno,tak se na něm neválej,ale odraž se od něho.
15. 10. 2011 08:55:32
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Like Post Citovat příspěvek v odpovědi
vendemiaire Offline
Samotář
*

Připojen(a): 09. 08. 2010
Hodnocení: 0
Příspěvek: #13
Thumbs Up RE: Fotogalerie
(14. 10. 2011 13:53:10)kexik napsal(a):  Tak predelano na ImageShack... zabralo dve hodiny, ktere mi ted budou chybet Vyplazující jazyk Ale nejak to snad zvladnu dohnat. Uzivejte uploady bez reklam a s primymi linky... Mrkající

Už to vážně funguje Usmívající se Tak děkujeme

Až ticho bude hlasité, a slzy suché, možná pak poletíš vysoko dolů a nic se stane vším...
15. 10. 2011 14:33:43
Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Like Post Citovat příspěvek v odpovědi
Sir Erik Offline
Řidič na lince 60 Olympie :D
*

Připojen(a): 19. 07. 2008
Příspěvek: #14
Také skusím něco nahrát Usmívající se

[Obrázky: orel-belohlavy-oko.jpg]
http://www.youtube.com/watch?v=YE4Y_pXz8...re=related
http://www.youtube.com/watch?v=rkriX8_VlTU&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=NIS8G95n_hA
"Já nemám pohlaví, jsem duše v tomto těle a duše pohlaví nemá!!!"
http://www.youtube.com/watch?v=oX9hgcMAc...ature=plcp
http://www.youtube.com/watch?v=kX6e_pVCx...ature=plcp
16. 10. 2011 20:21:12
Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Like Post Citovat příspěvek v odpovědi
Nela Offline
Zlatovláska :)
*

Připojen(a): 02. 08. 2008
Hodnocení: 7
Příspěvek: #15
Podle mne fotogalerka nefunguje, jsem to zkusila a žádná kolonka typu nahrát fotografie se nezobrazila, zobrazilo se místo toho něco jiného....

Nic tak neodhaluje charakter lidí jako to, čemu se vysmívají. (Johann Wolfgang Goethe)
Láska je něco prostého, a proto nikdo z nás nebude moci říci, že to nevěděl.(Iveta Hudáková)
[Obrázky: Leknin.jpg]
23. 10. 2011 15:20:45
vendemiaire Offline
Samotář
*

Připojen(a): 09. 08. 2010
Příspěvek: #16
(23. 10. 2011 15:20:45)Nela napsal(a):  Podle mne fotogalerka nefunguje, jsem to zkusila a žádná kolonka typu nahrát fotografie se nezobrazila, zobrazilo se místo toho něco jiného....

Fungovalo to asi jeden den, ale protože nic netrvá věčně, tak už to zase nefunguje. Usmívající se Ale ono nefunguje víc věcí, viz "Aktivita uživatelů"

Až ticho bude hlasité, a slzy suché, možná pak poletíš vysoko dolů a nic se stane vším...
23. 10. 2011 19:04:06
MadRat Offline
Virgin warrior
*

Připojen(a): 30. 06. 2011
Příspěvek: #17
Už zas mi nejde nahrát fotky. Vyhazuji mi to hlášku v AJ, že jsem překročila povolený limit a mám založit jakýsi premium účet, abych mohla nahrávat víc. Vysmátý
Zkusila jsem smazat jednu fotku a nahrát jinou a taky to nešlo. Přitom ta nová byla menší než ta původní.

Born to walk against the wind...
02. 04. 2012 15:17:00
ChildFreeMan Offline
Inžinýr
*

Připojen(a): 24. 01. 2011
Hodnocení: 4
Příspěvek: #18
(02. 04. 2012 15:17:00)MadRat napsal(a):  Už zas mi nejde nahrát fotky. Vyhazuji mi to hlášku v AJ, že jsem překročila povolený limit a mám založit jakýsi premium účet, abych mohla nahrávat víc. Vysmátý
Zkusila jsem smazat jednu fotku a nahrát jinou a taky to nešlo. Přitom ta nová byla menší než ta původní.

Systém vyhodnotil nově nahrávanou fotku jako příliš sexy na stránky o asexuálech Velmi šťastný

Posmívající se "Podívejte se, Alžběto, co já mám před sebou úkolů: trojtaktní motor, zvukový film, vyzvednout význam Komenského. A kdybych měl rodinu, tak by tady stálo tři litry mléka, půlku chleba, vyzvednout sako z čistírny." (Jára Cimrman, ležící, spící)
02. 04. 2012 18:37:36
Marek Parek Offline
pokémon
*

Připojen(a): 13. 07. 2011
Příspěvek: #19
(02. 04. 2012 18:37:36)ChildFreeMan napsal(a):  
(02. 04. 2012 15:17:00)MadRat napsal(a):  Už zas mi nejde nahrát fotky. Vyhazuji mi to hlášku v AJ, že jsem překročila povolený limit a mám založit jakýsi premium účet, abych mohla nahrávat víc. Vysmátý

Systém vyhodnotil nově nahrávanou fotku jako příliš sexy na stránky o asexuálech Velmi šťastný

to MADRAT Velmi šťastný CHFM tě balíííí!!! Velmi šťastný
03. 04. 2012 00:33:48
ChildFreeMan Offline
Inžinýr
*

Připojen(a): 24. 01. 2011
Hodnocení: 4
Příspěvek: #20
(03. 04. 2012 00:33:48)Marek Parek napsal(a):  
(02. 04. 2012 18:37:36)ChildFreeMan napsal(a):  Systém vyhodnotil nově nahrávanou fotku jako příliš sexy na stránky o asexuálech Velmi šťastný
to MADRAT Velmi šťastný CHFM tě balíííí!!! Velmi šťastný

A že o tom nevím? Chválící
Já se chytám každé záminky dělat zábavnou paseku bez ohledu (tedy bezohledně) na nahrávače.

A stejně, podle jednoho senzi(de)bila mám předurčenou jakousi Marušku z Horní-Dolní s číslicí 21 (asi věkem).

Posmívající se "Podívejte se, Alžběto, co já mám před sebou úkolů: trojtaktní motor, zvukový film, vyzvednout význam Komenského. A kdybych měl rodinu, tak by tady stálo tři litry mléka, půlku chleba, vyzvednout sako z čistírny." (Jára Cimrman, ležící, spící)
03. 04. 2012 01:58:55
Odpovědět 

Skok na fórum:

Partneri / zpetne odkazy

BIGvideo.cz – 10 000+ videí zdarma! Googluj Autobaterie Stock charts Forex