Pro všechny členy fóra tady nějakou dobu máme seznamku. Třeba tam právě ty najdeš spřízněnou duši.

Odpovědět 

Hodnocení tématu:
  • 1 Hlasů - 1 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
aktivita uživatelů
Autor Zpráva
Zerda Zerubis Offline
Anděl smrti
*

Připojen(a): 19. 02. 2009
Hodnocení: 10
Příspěvek: #1
aktivita uživatelů
nechci být hnidopych,ale slečna Linda mě upozornila, že se záhadně zkazilo políčko aktivita uživatelů, oba teď nemáme přehled, co je zde nového, což nás upřímně děsí Vysmátý a navíc se zkazily návštěvy profilu Vysmátý

Anděli, odpusť mi mé hořké slzy,
vždyť je tu zima a ráno je brzy!
Na věži dál budou hodiny znít,
až děti v postelích sny budou snít...

Až usnu naposled v mrazivém sněhu,
přijmu Tvou lásku a přijmu Tvou něhu...
plný tvé vášně pak vybuchne sopka,
společným domovem bude nám hrobka.

Na štít pak napiš mi krvavou tuší,
na místo duhy proč černá mi sluší..
proč se vše kolem dál rychleji točí..
namísto smíchu mi déšť padá z očí...

Až zavřu oči, budeš mě líbat,
Anděli smrti, už nebudu dýchat...
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 19. 10. 2011 16:26:24 od Zerda Zerubis.)
19. 10. 2011 16:19:45
Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Like Post Citovat příspěvek v odpovědi
[-] Toto se líbí 2 uživatelům:
Zafod Biblbrox (10.19.2011 20:25), Anathema (10.19.2011 21:17)
Zafod Biblbrox Offline
Prezident vesmíru
*

Připojen(a): 13. 04. 2009
Hodnocení: 8
Příspěvek: #2
RE: aktivita uživatelů
da da, treba s tym urychlene nieco robit, lebo prehlad je to, co mi tu teraz chyba Usmívající se som dezorientovany a strateny, tapem v tme a som navysost nespokojny Mrkající

-Je mnoho lidí, kteří by se nikdy nezamilovali, kdyby o lásce neslyšeli mluvit.
-Stárnutí je otrava, ale je to jediný způsob, jak se dožít vysokého věku.
-Čím déle jsem tu a uvědomuji si, co je vlastně život, tím víc chápu, že nezáleží na tom, jak a kdy člověk zemře, ale jestli někdy skutečně a opravdově žil.
19. 10. 2011 20:25:37
Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Like Post Citovat příspěvek v odpovědi
Zerda Zerubis (10.19.2011 20:45), Anathema (10.19.2011 21:17)
Anathema Offline
Sněhurka
*

Připojen(a): 23. 07. 2009
Hodnocení: 4
Příspěvek: #3
Přesně tak, teď nejen že nevím, co se zde nového děje a proto musím po profilech ostatních šmejdit ještě usilovněji než dříve ve snaze zachytit aspoň nějakou aktualitu, ale dokonce nemám přehled ani o tom, kdo šmejdí po profilu mém, tím pádem jsem ve stavu těžké zmatenosti a nervozitou nemohu ani spát. Vysmátý
19. 10. 2011 21:17:28
vendemiaire Offline
Samotář
*

Připojen(a): 09. 08. 2010
Hodnocení: 0
Příspěvek: #4
Já také nechtěl být hnidopich, ale když už o tom mluvíte.. Vysmátý Takže kromě návštěvnosti a aktivit nefunguje také fotogalerie a nejde změnit profil. LOL

Až ticho bude hlasité, a slzy suché, možná pak poletíš vysoko dolů a nic se stane vším...
19. 10. 2011 21:52:16
Backstreet Boy Offline
Ekonom fóra :-)

Připojen(a): 09. 08. 2008
Příspěvek: #5
jj, vím o tom, a ještě nefunguje barva jmen a fotka po najetí na ně. Kexík to rozbil, když instaloval novou verzi Vysmátý. Až budu mít čas, mrknu na to, teď mám spoustu práce se stěhováním, ale pokusím se na tom zapracovat co nejdřív

[Obrázky: banner_reformycz.gif]
Je obrovský rozdíl mezi tím být chudý a být bez peněz. Být bez peněz je dočasný stav. Chudoba je stav mysli.
19. 10. 2011 21:58:20
ChildFreeMan Offline
Inžinýr
*

Připojen(a): 24. 01. 2011
Příspěvek: #6
(19. 10. 2011 21:17:28)Anathema napsal(a):  Přesně tak, teď nejen že nevím, co se zde nového děje a proto musím po profilech ostatních šmejdit ještě usilovněji než dříve ve snaze zachytit aspoň nějakou aktualitu, ale dokonce nemám přehled ani o tom, kdo šmejdí po profilu mém, tím pádem jsem ve stavu těžké zmatenosti a nervozitou nemohu ani spát. Vysmátý

Myslím, že se dalo zakázat ukazování na navštěvovaných profilech. Takže tě mohl šmírovat každý, kdo byl jen trochu chytřejší.

Posmívající se "Podívejte se, Alžběto, co já mám před sebou úkolů: trojtaktní motor, zvukový film, vyzvednout význam Komenského. A kdybych měl rodinu, tak by tady stálo tři litry mléka, půlku chleba, vyzvednout sako z čistírny." (Jára Cimrman, ležící, spící)
20. 10. 2011 04:36:13
vendemiaire Offline
Samotář
*

Připojen(a): 09. 08. 2010
Hodnocení: 0
Příspěvek: #7
(19. 10. 2011 21:58:20)Backstreet Boy napsal(a):  jj, vím o tom, a ještě nefunguje barva jmen a fotka po najetí na ně. Kexík to rozbil, když instaloval novou verzi Vysmátý. Až budu mít čas, mrknu na to, teď mám spoustu práce se stěhováním, ale pokusím se na tom zapracovat co nejdřív

Ještě jsem si vzpoměl, předtím několik měsíců nešlo do fotogalerie nic přidat, teď to jeden den šlo, tak jsem si dal pár nových fotek mezi profilové, ale ty nově přidané fotky se nedají zvětšit, po kliknutí na ně mi to tu akorát celé zamrzne Vysmátý A ty náhledy které jsou v galerii se tam zobrazují přímo zoufale Vysmátý

Až ticho bude hlasité, a slzy suché, možná pak poletíš vysoko dolů a nic se stane vším...
20. 10. 2011 17:07:02
Anathema Offline
Sněhurka
*

Připojen(a): 23. 07. 2009
Příspěvek: #8
(20. 10. 2011 04:36:13)ChildFreeMan napsal(a):  Myslím, že se dalo zakázat ukazování na navštěvovaných profilech. Takže tě mohl šmírovat každý, kdo byl jen trochu chytřejší.

Já vím, že se funkce zobrazování vlastních návštěv na cizích profilech dala vypnout - vždyť jsem jí sama měla vypnutou. Usmívající se Můj předešlý příspěvek byl myšlen poněkud s nadsázkou. Mrkající
20. 10. 2011 17:27:39
Zafod Biblbrox Offline
Prezident vesmíru
*

Připojen(a): 13. 04. 2009
Příspěvek: #9
zakazat vsetky zakazy, sloboda a rovnost pre vsetkych Mrkající

-Je mnoho lidí, kteří by se nikdy nezamilovali, kdyby o lásce neslyšeli mluvit.
-Stárnutí je otrava, ale je to jediný způsob, jak se dožít vysokého věku.
-Čím déle jsem tu a uvědomuji si, co je vlastně život, tím víc chápu, že nezáleží na tom, jak a kdy člověk zemře, ale jestli někdy skutečně a opravdově žil.
20. 10. 2011 21:04:55
Backstreet Boy Offline
Ekonom fóra :-)

Připojen(a): 09. 08. 2008
Příspěvek: #10
Tak, vše by mělo být opraveno Usmívající se
Kdyby něco nefungovalo, samozřejmě dejte vědět

[Obrázky: banner_reformycz.gif]
Je obrovský rozdíl mezi tím být chudý a být bez peněz. Být bez peněz je dočasný stav. Chudoba je stav mysli.
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 02. 11. 2011 01:02:12 od Backstreet Boy.)
02. 11. 2011 01:00:17
Zafod Biblbrox (11.2.2011 08:14), Anathema (11.3.2011 07:14)
Odpovědět 

Pravděpodobně související témata ...
Téma: Autor Odpovědi: Shlédnutí: Poslední příspěvek
  Mapa uživatelů Adriane Fox 15 2585 31. 05. 2011 06:14:17
Poslední příspěvek: ChildFreeMan

Skok na fórum:

Partneri / zpetne odkazy

BIGvideo.cz – 10 000+ videí zdarma! Googluj Autobaterie Stock charts Forex