Zerda Zerubis
Anděl smrti

Připojen(a): 19. 02. 2009
Hodnocení: 10
|
aktivita uživatelů
nechci být hnidopych,ale slečna Linda mě upozornila, že se záhadně zkazilo políčko aktivita uživatelů, oba teď nemáme přehled, co je zde nového, což nás upřímně děsí  a navíc se zkazily návštěvy profilu
Anděli, odpusť mi mé hořké slzy,
vždyť je tu zima a ráno je brzy!
Na věži dál budou hodiny znít,
až děti v postelích sny budou snít...
Až usnu naposled v mrazivém sněhu,
přijmu Tvou lásku a přijmu Tvou něhu...
plný tvé vášně pak vybuchne sopka,
společným domovem bude nám hrobka.
Na štít pak napiš mi krvavou tuší,
na místo duhy proč černá mi sluší..
proč se vše kolem dál rychleji točí..
namísto smíchu mi déšť padá z očí...
Až zavřu oči, budeš mě líbat,
Anděli smrti, už nebudu dýchat...
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 19. 10. 2011 16:26:24 od Zerda Zerubis .)
|
|
| 19. 10. 2011 16:19:45 |
|
Toto se líbí 2 uživatelům:Toto se líbí 2 uživatelům
Zafod Biblbrox (10.19.2011 20:25), Anathema (10.19.2011 21:17)
|
Zafod Biblbrox
Prezident vesmíru

Připojen(a): 13. 04. 2009
Hodnocení: 8
|
RE: aktivita uživatelů
da da, treba s tym urychlene nieco robit, lebo prehlad je to, co mi tu teraz chyba  som dezorientovany a strateny, tapem v tme a som navysost nespokojny
-Je mnoho lidí, kteří by se nikdy nezamilovali, kdyby o lásce neslyšeli mluvit.
-Stárnutí je otrava, ale je to jediný způsob, jak se dožít vysokého věku.
-Čím déle jsem tu a uvědomuji si, co je vlastně život, tím víc chápu, že nezáleží na tom, jak a kdy člověk zemře, ale jestli někdy skutečně a opravdově žil.
|
|
| 19. 10. 2011 20:25:37 |
|
Toto se líbí 2 uživatelům:Toto se líbí 2 uživatelům
Zerda Zerubis (10.19.2011 20:45), Anathema (10.19.2011 21:17)
|
ChildFreeMan
Inžinýr

Připojen(a): 24. 01. 2011
Hodnocení: 4
|
(19. 10. 2011 21:17:28)Anathema napsal(a): Přesně tak, teď nejen že nevím, co se zde nového děje a proto musím po profilech ostatních šmejdit ještě usilovněji než dříve ve snaze zachytit aspoň nějakou aktualitu, ale dokonce nemám přehled ani o tom, kdo šmejdí po profilu mém, tím pádem jsem ve stavu těžké zmatenosti a nervozitou nemohu ani spát. 
Myslím, že se dalo zakázat ukazování na navštěvovaných profilech. Takže tě mohl šmírovat každý, kdo byl jen trochu chytřejší.
"Podívejte se, Alžběto, co já mám před sebou úkolů: trojtaktní motor, zvukový film, vyzvednout význam Komenského. A kdybych měl rodinu, tak by tady stálo tři litry mléka, půlku chleba, vyzvednout sako z čistírny." (Jára Cimrman, ležící, spící)
|
|
| 20. 10. 2011 04:36:13 |
|
|
vendemiaire
Samotář

Připojen(a): 09. 08. 2010
Hodnocení: 0
|
(19. 10. 2011 21:58:20)Backstreet Boy napsal(a): jj, vím o tom, a ještě nefunguje barva jmen a fotka po najetí na ně. Kexík to rozbil, když instaloval novou verzi . Až budu mít čas, mrknu na to, teď mám spoustu práce se stěhováním, ale pokusím se na tom zapracovat co nejdřív
Ještě jsem si vzpoměl, předtím několik měsíců nešlo do fotogalerie nic přidat, teď to jeden den šlo, tak jsem si dal pár nových fotek mezi profilové, ale ty nově přidané fotky se nedají zvětšit, po kliknutí na ně mi to tu akorát celé zamrzne  A ty náhledy které jsou v galerii se tam zobrazují přímo zoufale
Až ticho bude hlasité, a slzy suché, možná pak poletíš vysoko dolů a nic se stane vším...
|
|
| 20. 10. 2011 17:07:02 |
|
|
Zafod Biblbrox
Prezident vesmíru

Připojen(a): 13. 04. 2009
Hodnocení: 8
|
zakazat vsetky zakazy, sloboda a rovnost pre vsetkych
-Je mnoho lidí, kteří by se nikdy nezamilovali, kdyby o lásce neslyšeli mluvit.
-Stárnutí je otrava, ale je to jediný způsob, jak se dožít vysokého věku.
-Čím déle jsem tu a uvědomuji si, co je vlastně život, tím víc chápu, že nezáleží na tom, jak a kdy člověk zemře, ale jestli někdy skutečně a opravdově žil.
|
|
| 20. 10. 2011 21:04:55 |
|
|