Pro všechny členy fóra tady nějakou dobu máme seznamku. Třeba tam právě ty najdeš spřízněnou duši.

Odpovědět 

Hodnocení tématu:
  • 0 Hlasů - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Můj divný příběh
Autor Zpráva
buk Offline
Nováček
*

Připojen(a): 02. 07. 2010
Hodnocení: 0
Příspěvek: #21
RE: Můj divný příběh
(24. 12. 2011 08:59:34)PeterSiderit napsal(a):  Jak se zpětně dívám na svou zprávu, tak určité věci jsem napsal moc černě. Já si nakonec s tou ukrajinkou přece jen dopisuji, je mi jaksi líto, taky na ní i občas myslím. Ony ty ruské holky se tu chtějí vdát, protože na té Ukrajině je fakt bída. Berte, že HDP Ukrajiny je 2200 dolarů a naše HDP je 23000 dolarů. Ona mě ulovila nejen tou svou vizáží, ale i perfektní angličtinou a spisovatelským pojetím textů (je žurnalistka). Sice je dost hustá, protože mi napsala, že chce se mnou do postele při první naší schůzce. Otazka je i taková, jestli ty holky nedělají maximum proto, aby se dostaly západněji, je jich mraky na těch zahraničních portálech. Každopádně si musím dát bacha na AIDS, je tam toho hodně, asi jí tady pozvu na ty tři měsíce do nás a půjde se mnou na zdravotní test. Trochu se to koplikuje i s tou vzdáleností, teď bych do toho asi nešel, ale nechci být slaboch a chci jí dát šanci. Dámám se tedy omlouvám, za to souvětí s tou nenávistí. Ale ten maximálně činnostní život mi vyhovuje, za tím si stojím. Uvedl bych zde výrok malíře Leonarda da Vinci: " Nepoužívané železo reziví, stojatá voda zahnívá a v zimě zamrzá a stejně tak nečinnost oslabuje sílu mysli".

Privezt si sem holku a jit s ni na test... No ja nevim, asi jsem staromodni, ale takhle si vztah nejak nepredstavuju..... To ona muze s tebou chtit jit do banky a prolustrovat konta a pak uz muzete zit stastne az do smrti....

Vcera v noci davali dobry dokument na CT2. Jmenovalo se to nejak "Hledam divku, zn. z Vychodu". V podstate to bylo o tom, jak panove v letech (40-60) ze Severni Ameriky hledaji devcata z Ukrajiny za ucelem snatku. Bylo to z webu http://www.anastaciadate.com/
Teda byla to sila. Jednak me fascinovalo, jak jsou panove blbi, protoze si stezovali, ze zeny v USA jsou hrozne feministky, koukaji jen na prachy a pak jedou na Ukrajinu, kde to bylo jeste horsi. Z tech holek to uplne ciselo. Kdyz se s nima bavili v soukromi, tak na rovinu rikaly, ze se deli na 2 skupiny:
1. chteji si jen uzit - mysleno, chodit s nima na vecere, nechat si koupit nejake boticky, saticky atd a trada....
2. opravdu se chteji vdat na Zapad - cim bohatsi, tim lepsi

Bylo to chvilema dost absurdni, kdyz prosedively pan tam randil s nejakou 18. Navic ty holky ani neumely anglicky, takze jim jeste nejaka dalsi Ukrajinka tlumocila. Fakt sila.
Tak jsem premyslel, z koho se mi delalo vic spatne, zda z tech slecen nebo tech panu.... Smutný
Kazdopadne jak jsem pochopil, tak panove tam nejeli za sexem (to asi jezdi do Thajska), ale spis tak se pobavit. Nekteri sami rikali, jak jim simra ego, kdyz se kolem nich toci takove nadherne mlade holky.....
Na druhou stranu, nektere holky vylozene vse podrizovaly svemu cili - bydlela v nejake silene dire, jedna cimra, des bes, ale lodicky ma od Diora, navoni se parfemem od Armaniho..... Taky tam na rovinu rikali, ze ty odpovedi, co si dopisujou nepisou ony (skoro vubec neumely AJ), ale ty tlumocnice. Maji na to sablony. Takze nejlepe psat obecne reci (aby to nemusely moc upravovat pro kazdeho chlapa) a psat, jak ho chce videt atd....
Nerikam, ze tohle je Tvuj pripad, ale dost bych si to rozmyslel. Je zde opravdu velke riziko, ze ty se zamilujes do ni a ona jen do Tvych penez, resp. trvaleho pobytu.....
02. 01. 2012 11:12:07
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Like Post Citovat příspěvek v odpovědi
Odpovědět 

Pravděpodobně související témata ...
Téma: Autor Odpovědi: Shlédnutí: Poslední příspěvek
  Asexualita a fetiš - můj příběh Luboš 4 3022 04. 10. 2011 09:15:16
Poslední příspěvek: MadRat
  Všechno ale hlavně nic, příběh asexuálního muže davidhavlik 6 3209 20. 12. 2010 10:41:19
Poslední příspěvek: Adriane Fox
  Můj příběh - tedy můj život -Annie- 22 8188 16. 08. 2010 20:18:14
Poslední příspěvek: Zafod Biblbrox
  Můj příběh zuzana.vass 5 2916 18. 02. 2010 13:11:45
Poslední příspěvek: Nela
  Můj příběh a pár otázek barča 7 3386 27. 12. 2009 18:16:54
Poslední příspěvek: Katrina

Skok na fórum:

Partneri / zpetne odkazy

BIGvideo.cz – 10 000+ videí zdarma! Googluj Autobaterie Stock charts Forex