Pro všechny členy fóra tady nějakou dobu máme seznamku. Třeba tam právě ty najdeš spřízněnou duši.

Odpovědět 

Hodnocení tématu:
  • 0 Hlasů - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Můj divný příběh
Autor Zpráva
PeterSiderit Offline
Nováček
*

Připojen(a): 12. 12. 2011
Hodnocení: 0
Příspěvek: #1
Můj divný příběh
Zdravím všechny členy tohoto portálu.
Rozhodl jsem se taky něčím přispět, abych podpořil tyto stránky. Můj život je samý extrém. Chlap, který kdysi na všechno kašlal, dvakrát mě vyhodili z výšky, ze zaměstnání, se rozhodl před deseti lety tvrdě makat. Mám teď stabilní zaměstnání, již nekouřím, nepiju, držím striktně sexuální abstinenci i když jsem heterosexuál, mám spoustu koníčků, aktivit. Nevím, co to je zahálka, jsem neustále nabuzen na nějakou činnost, abych se znovu nedostal to psychického a fyzického marasmu a to je můj problém. Jsem workoholik, což ze mně udělalo asexuála, neboť kdykoliv se snažím aspoň trochu zvolnit tempo života, tak mě to prudce fyzicky a psychicky rozkládá, prostě to tak cítím. Ještě nedávno jsem si dopisoval s jednou holkou s Ukrajiny, velmi pěkná holka-tatarka z Krymu, nějakou miss tam i vyhrála, ale musel jsem ji napsát bohužel adieu. Připadá mi hnusné, že budu milovat tak krásnou holku, která mi za pár let zestárne a já ji začnu nenávidět. Bojím se asi hrozně stáří, protože jsem si prošel velmi těžkou nemocí, pár měsíců jsem byl blízko smrti, den co den. Můj aktivní způsob života se mi hluboce vryl do mého podvědomí, vidím věci úplně jinak než kdysi, cítím se jak budhista, všechno je pro mě pomíjivost kromě činnosti. Takže budu asi celý život asi jen robit, robit a robit, abych zapoměl, protože na mě všechny negativní věci světa hodně doléhají, jsem asi moc citlivý člověk. Petr od Třince.
15. 12. 2011 13:38:01
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Like Post Citovat příspěvek v odpovědi
mušelín Offline
corvus monedula
*

Připojen(a): 07. 08. 2010
Příspěvek: #2
RE: Můj divný příběh
Ahoj Petře, Tvé psaní mi připadá trochu chaotické. Pokud bys byl skutečně buddhista, nemohl bys cítit nenávist k někomu jen proto, že zestárne, že se změní jeho schránka.
Třeba někteří staří lidé jsou velmi hezcí - nevím už kde jsem četla, že krásnější než mladé dívky jsou někteří starciUsmívající se

Ale zpět. Pokud Tě workoholismus, sex. abstinence atd. udržují nad vodou, našel jsi v tom svůj životní mód, tak je to dobré. - Kdyby šlo jen o aktivitu, tak sex je docela namáhavá činnost, tak bys ji klidně do svého nabitého rozvrhu zařadit mohlMrkající Nevidíš to tak, že by Ti vztah spíš naboural psychickou rovnováhu?
15. 12. 2011 16:23:39
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Like Post Citovat příspěvek v odpovědi
MadRat Offline
Virgin warrior
*

Připojen(a): 30. 06. 2011
Hodnocení: 3
Příspěvek: #3
Ahoj,
nevím jak to říct šetrně...ale ty máš podle mě hodně velký problém sám se sebou. Workholismus není rozhodně žádná výhra, spíš bys to měl řešit a naučit se i relaxovat. Taky nechápu jak můžeš napsat, že bys začal nenávidět ženu jenom proto, že zestárne a nebude už krásná. Smutný

Born to walk against the wind...
17. 12. 2011 21:35:52
kexik Offline
Administrator

Připojen(a): 29. 07. 2008
Hodnocení: 8
Příspěvek: #4
Naopak ja tu nenavist ke stari celkem chapu a dost se toho taky bojim. A velmi podobne jako Petr jsem si oblibil praci, jsem v ni porad lepsi a castecne se stala smyslem meho zivota. Kdyz pracuju, tak taky zapominam na problemy. Chovam se ke kazdemu individualne podle toho, jak se on chova ke mne, ziju svuj zivot, nohlizim se na ostatni a nesnazim se byt necim cim nechcu. Snazim se pomahat jen tem, co si to zaslouzi. A diky toho vseho se vnitrne citim skvele.

Ale verim, ze spouste (vetsine) lidi to prijde divne. Me to maximalne vyhovuje.
A prijde mi nefer, ze oba dva predchozi komentare pusobily tak negativne... Usmívající se

Administrátor fóra
Máme se spatně proto, abychom lépe pochopili svět kolem a mohli si v budoucnu více vychutnat toho, až nám bude lépe.
[-kdysi-tu-byl-userbar-a-casem-snad-zas-bude-]
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 20. 12. 2011 21:45:40 od kexik.)
20. 12. 2011 21:44:24
Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Like Post Citovat příspěvek v odpovědi
mušelín Offline
corvus monedula
*

Příspěvek: #5
(20. 12. 2011 21:44:24)kexik napsal(a):  Naopak ja tu nenavist ke stari celkem chapu a dost se toho taky bojim. A velmi podobne jako Petr jsem si oblibil praci, jsem v ni porad lepsi a castecne se stala smyslem meho zivota. Kdyz pracuju, tak taky zapominam na problemy. Chovam se ke kazdemu individualne podle toho, jak se on chova ke mne, ziju svuj zivot, nohlizim se na ostatni a nesnazim se byt necim cim nechcu. Snazim se pomahat jen tem, co si to zaslouzi. A diky toho vseho se vnitrne citim skvele.

Ale verim, ze spouste (vetsine) lidi to prijde divne. Me to maximalne vyhovuje.
A prijde mi nefer, ze oba dva predchozi komentare pusobily tak negativne... Usmívající se

Kdyby to napsal jako Ty, tak by i má reakce byla jiná.
Ó velké negativno, kde se jen bereš!LOL
Nechápu toto podivné rozdělování na negativní a pozitivní toto se mi líbí, tot se mi nelíbí, souhlasím, nesouhlasím, naprosto povrchní hodnocení bez snahy nahlédnout pod povrch. Myslela jsem, že tím trpí jen...raději nebudu jmenovat.
Náznak, otázka jedině může rozvinout dikusi, střet pohledů je užitečný, přitakání jen úkrok bokem.
21. 12. 2011 10:35:02
Morwen Offline
mimozemšťanka ;)
*

Připojen(a): 17. 09. 2011
Hodnocení: 2
Příspěvek: #6
Přijde mi hrozně legrační, jak si člověk představuje, co bude v budoucnu (stáří). Jak se všichni a všechno kolem změní (zestárne) a tak nějak si neuvědomuje, že se změní i on sám a dost možná se o něco změní i jeho pohled na svět a bude na to všechno koukat "starším pohledem". Usmívající se
Když jsem četla "negativní" Mrkající příspěvky, vybavilo se mi, jak se mi v -nácti letech zdálo, že dvacetiletí jsou už staroši (o vyšších hodnotách jsem se ani neobtěžovala uvažovat Mrkající), dnes je pro mne tato věková kategorie dětmi. Mrkající

pro kexik:
Divní jsou ti, co nejsou sami sebou. Usmívající se Dobře jim tak! Vyplazující jazyk

pro mušelín:
Máme každý nárok na to, rozdělovat si co chceme, do jakých škatulek chceme, že se tím omezujeme, je naše blbost. Mrkající I když mi vyhovuje též spíš strategie, prozkoumat věc z více pohledů (i když nebyly jen moje Vyplazující jazyk), musím přiznat, že tou "chorobou" trpívám též, jako v jisté míře asi každý. Usmívající se

"Jediným způsobem, jak zjistit meze možného, je odvážit se alespoň malý kousek za hranice nemožného." A. C. Clarke
21. 12. 2011 15:37:46
spagetka Offline
přírodačka
*

Připojen(a): 29. 08. 2008
Hodnocení: 3
Příspěvek: #7
Já si poslední dobou taky říkám,že když můj soukromý život stojí za prd (i proto,že nemám partnera) tak se dost upínám na zaměstnání,protože jen tam si připadám užitečná. Takže Ti rozumím.

Dostaneš-li se na dno,tak se na něm neválej,ale odraž se od něho.
21. 12. 2011 17:46:48
ChildFreeMan Offline
Inžinýr
*

Připojen(a): 24. 01. 2011
Hodnocení: 4
Příspěvek: #8
(21. 12. 2011 17:46:48)spagetka napsal(a):  Já si poslední dobou taky říkám,že když můj soukromý život stojí za prd (i proto,že nemám partnera) tak se dost upínám na zaměstnání,protože jen tam si připadám užitečná. Takže Ti rozumím.

Je pak otázka, jestli soukromý život s partnerem je ta výhra.

Posmívající se "Podívejte se, Alžběto, co já mám před sebou úkolů: trojtaktní motor, zvukový film, vyzvednout význam Komenského. A kdybych měl rodinu, tak by tady stálo tři litry mléka, půlku chleba, vyzvednout sako z čistírny." (Jára Cimrman, ležící, spící)
21. 12. 2011 18:23:39
Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Like Post Citovat příspěvek v odpovědi
kexik Offline
Administrator

Připojen(a): 29. 07. 2008
Hodnocení: 8
Příspěvek: #9
Morwen: Asi mas pravdu... Ja se jen vzdy snazim vse planovat dopredu a mit temer ke vsemu alternativy, takze se trochu obavam i toho stari. A ne jen zmeny vzhledu, ale snad spis vic zdravotnich problemu a pripadnych negativnich zmen "pohledu na s et". Ale stejne... Nemel jsem v planu to tak rozebirat Usmívající se

Administrátor fóra
Máme se spatně proto, abychom lépe pochopili svět kolem a mohli si v budoucnu více vychutnat toho, až nám bude lépe.
[-kdysi-tu-byl-userbar-a-casem-snad-zas-bude-]
21. 12. 2011 18:37:22
mušelín Offline
corvus monedula
*

Příspěvek: #10
spagetka a spol.

Být užitečný v práci... záleží, co přesně za práci děláš. Podle mne je víc než pocit užitečnosti důležitější pocit uspokojení. Takový dělník u pásu taky bude užitečný, nicméně jeho pocit uspokojení bude zřejmě mizivý.
Sázím spíš na soukromý život, ne na pracovní - to už si každý vybere sám.

A stáří se nebojím, protože si myslím (a taky asi doufám), že se ho nedožiju.
Jak jsem kdesi četla: Nebojte se zítřků, třeba žádné nepřijdou Vysmátý
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 21. 12. 2011 20:13:06 od mušelín.)
21. 12. 2011 20:12:41
Odpovědět 

Pravděpodobně související témata ...
Téma: Autor Odpovědi: Shlédnutí: Poslední příspěvek
  Asexualita a fetiš - můj příběh Luboš 4 3022 04. 10. 2011 09:15:16
Poslední příspěvek: MadRat
  Všechno ale hlavně nic, příběh asexuálního muže davidhavlik 6 3209 20. 12. 2010 10:41:19
Poslední příspěvek: Adriane Fox
  Můj příběh - tedy můj život -Annie- 22 8188 16. 08. 2010 20:18:14
Poslední příspěvek: Zafod Biblbrox
  Můj příběh zuzana.vass 5 2916 18. 02. 2010 13:11:45
Poslední příspěvek: Nela
  Můj příběh a pár otázek barča 7 3386 27. 12. 2009 18:16:54
Poslední příspěvek: Katrina

Skok na fórum:

Partneri / zpetne odkazy

BIGvideo.cz – 10 000+ videí zdarma! Googluj Autobaterie Stock charts Forex