Pro všechny členy fóra tady nějakou dobu máme seznamku. Třeba tam právě ty najdeš spřízněnou duši.

Odpovědět 

Hodnocení tématu:
  • 0 Hlasů - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Časopis Týden -"Krásný život bez sexu"
Autor Zpráva
spagetka Offline
přírodačka
*

Připojen(a): 29. 08. 2008
Hodnocení: 3
Příspěvek: #21
RE: Časopis Týden -"Krásný život bez sexu"
" sestřičko" ? Tady se zakládá nějaké sesterstvo? Deathe Eathers Sisters? Chválící Chválící Chválící

Dostaneš-li se na dno,tak se na něm neválej,ale odraž se od něho.
25. 01. 2012 17:15:54
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Like Post Citovat příspěvek v odpovědi
ChildFreeMan Offline
Inžinýr
*

Připojen(a): 24. 01. 2011
Hodnocení: 4
Příspěvek: #22
Já nemůžu být sestřička - to je diskriminácija! A já to poženu vejš!

Posmívající se "Podívejte se, Alžběto, co já mám před sebou úkolů: trojtaktní motor, zvukový film, vyzvednout význam Komenského. A kdybych měl rodinu, tak by tady stálo tři litry mléka, půlku chleba, vyzvednout sako z čistírny." (Jára Cimrman, ležící, spící)
25. 01. 2012 18:12:17
Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Like Post Citovat příspěvek v odpovědi
AlineDaryen Offline
Drarry addict
*

Připojen(a): 22. 07. 2011
Hodnocení: 5
Příspěvek: #23
(25. 01. 2012 18:12:17)ChildFreeMan napsal(a):  Já nemůžu být sestřička - to je diskriminácija! A já to poženu vejš!

Ale to víš, že můžeš, naše sesterstvo nikoho nediskriminuje. Stačí se oprostit od genderových konotací toho slova a sestřička může být, kdo chce! Vysmátý Nebo ti udělíme čestný titul bratříčka, pokud by to umenšovalo tvou mužnost.

Když jsme u těch potterovských narážek, my bychom mohly být spíš opravdové Weird Sisters... A náš hlavní program bude vzájemně se chválit Mrkající
25. 01. 2012 19:39:29
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Like Post Citovat příspěvek v odpovědi
ChildFreeMan Offline
Inžinýr
*

Připojen(a): 24. 01. 2011
Hodnocení: 4
Příspěvek: #24
Musíte se pochválit samy, protože nikdo jiný to za vás neudělá.

Posmívající se "Podívejte se, Alžběto, co já mám před sebou úkolů: trojtaktní motor, zvukový film, vyzvednout význam Komenského. A kdybych měl rodinu, tak by tady stálo tři litry mléka, půlku chleba, vyzvednout sako z čistírny." (Jára Cimrman, ležící, spící)
25. 01. 2012 20:04:55
Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Like Post Citovat příspěvek v odpovědi
Odpovědět 

Pravděpodobně související témata ...
Téma: Autor Odpovědi: Shlédnutí: Poslední příspěvek
  článek do časopisu Týden MarieMarie 0 452 05. 01. 2012 12:18:41
Poslední příspěvek: MarieMarie
  Můj příběh - tedy můj život -Annie- 22 8188 16. 08. 2010 20:18:14
Poslední příspěvek: Zafod Biblbrox

Skok na fórum:

Partneri / zpetne odkazy

BIGvideo.cz – 10 000+ videí zdarma! Googluj Autobaterie Stock charts Forex