Pro všechny členy fóra tady nějakou dobu máme seznamku. Třeba tam právě ty najdeš spřízněnou duši.

Odpovědět 

Hodnocení tématu:
  • 0 Hlasů - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Chat
Autor Zpráva
hic iacet Offline
glosatorka
*

Připojen(a): 04. 08. 2008
Hodnocení: 14
Příspěvek: #31
RE: Chat
Takova diplomaticka urgence, Zafode... Velmi šťastný

Laissez-faire...
28. 12. 2009 22:00:40
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Like Post Citovat příspěvek v odpovědi
Zafod Biblbrox Offline
Prezident vesmíru
*

Připojen(a): 13. 04. 2009
Hodnocení: 8
Příspěvek: #32
Vysmátý dakujem, snazil som tak nenapadne problem pripomenut a zaroven sa dozvediet na akej urovni je jeho riesenie Mrkající

-Je mnoho lidí, kteří by se nikdy nezamilovali, kdyby o lásce neslyšeli mluvit.
-Stárnutí je otrava, ale je to jediný způsob, jak se dožít vysokého věku.
-Čím déle jsem tu a uvědomuji si, co je vlastně život, tím víc chápu, že nezáleží na tom, jak a kdy člověk zemře, ale jestli někdy skutečně a opravdově žil.
28. 12. 2009 22:02:17
Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Like Post Citovat příspěvek v odpovědi
Adriane Fox Offline
studentka psychologie

Připojen(a): 07. 11. 2010
Hodnocení: 4
Příspěvek: #33
Já jsem rozhodně pro barvičky na chatu...přijde mi to nepřehledné a neosobní... :o)
07. 12. 2010 23:59:25
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Like Post Citovat příspěvek v odpovědi
kexik Offline
Administrator

Připojen(a): 29. 07. 2008
Hodnocení: 8
Příspěvek: #34
Jsou tady v zasade tri problemy s barvickami:
- mohlo by to byt nakonec i jeste nepreheldnejsi, soukroma zprava by se musela nejak specialne zvyraznit
- generovalo by to uz moc dat pri obnovovani (muselo by se to predelat na docitani novych zprav namisto reloadu celeho obsahu jak je to ted)
- muj nedostatek casu

Treba nekdy v budoucnu... Mrkající

Administrátor fóra
Máme se spatně proto, abychom lépe pochopili svět kolem a mohli si v budoucnu více vychutnat toho, až nám bude lépe.
[-kdysi-tu-byl-userbar-a-casem-snad-zas-bude-]
10. 12. 2010 13:06:39
Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Like Post Citovat příspěvek v odpovědi
Adriane Fox Offline
studentka psychologie

Připojen(a): 07. 11. 2010
Hodnocení: 4
Příspěvek: #35
jasný :o)
10. 12. 2010 16:36:35
Jakub Offline
Šťastlivec
*

Připojen(a): 05. 08. 2010
Hodnocení: 0
Příspěvek: #36
Já když kdysi chodil na chaty a každej tam psal tou svojí barvou,musim říct že to byl jen jeden velkej bordel Vysmátý Jediný co bych možná upravil by byla barva nicku ale ne textu..Taková žlutá..z tý mě bolí oči ještě teď Vysmátý
13. 12. 2010 10:32:39
Odpovědět 

Skok na fórum:

Partneri / zpetne odkazy

BIGvideo.cz – 10 000+ videí zdarma! Googluj Autobaterie Stock charts Forex