Zdravíčko, právě jsem se zaregistrovala, tak jsem se rozhodla zavítat sem. Chtěla bych vědět, jak jsou tu na tom lidé s biromantickou asexualitou? Já osobně se tak identifikuji. Budu ráda, když se někdo ozve! Ráda si na toto téma trochu popovídám
(02. 07. 2019, 08:29:41)chandler Napsal(a): [ -> ]Zdravíčko, právě jsem se zaregistrovala, tak jsem se rozhodla zavítat sem. Chtěla bych vědět, jak jsou tu na tom lidé s biromantickou asexualitou? Já osobně se tak identifikuji. Budu ráda, když se někdo ozve! Ráda si na toto téma trochu popovídám
Ahoj, taky jsem tu nový. Co znamená biromantická?
Je to podobne jako bisexual, tedy přitahují ji obě pohlavy, jen bez té sexuální složky. Aby se asexualove mohly od sebe odlišovat s kým dokaží navázat romanticky vztah, používá se ještě heteroromantik, homoromtik, panromantik, aromantik.
(02. 07. 2019, 15:57:51)Grča Napsal(a): [ -> ]Je to podobne jako bisexual, tedy přitahují ji obě pohlavy, jen bez té sexuální složky. Aby se asexualove mohly od sebe odlišovat s kým dokaží navázat romanticky vztah, používá se ještě heteroromantik, homoromtik, panromantik, aromantik.
Díky za odpověď. Vyhledal jsem si to - co a co znamená. Já osobně zůstanu u toho, že sex je pro mě za trest. Citově i orientaci, jsem naprosto v pořádku, možná o trošku empatičtější než ostatní, u mě jde prostě čistě jen o tu fyzickou část.
(02. 07. 2019, 17:17:35)Tomass Napsal(a): [ -> ] (02. 07. 2019, 15:57:51)Grča Napsal(a): [ -> ]Je to podobne jako bisexual, tedy přitahují ji obě pohlavy, jen bez té sexuální složky. Aby se asexualove mohly od sebe odlišovat s kým dokaží navázat romanticky vztah, používá se ještě heteroromantik, homoromtik, panromantik, aromantik.
Díky za odpověď. Vyhledal jsem si to - co a co znamená. Já osobně zůstanu u toho, že sex je pro mě za trest. Citově i orientaci, jsem naprosto v pořádku, možná o trošku empatičtější než ostatní, u mě jde prostě čistě jen o tu fyzickou část.
No právě. Já chci mít vztah na citové úrovni. Žádný sex.
(02. 07. 2019, 17:33:54)chandler Napsal(a): [ -> ] (02. 07. 2019, 17:17:35)Tomass Napsal(a): [ -> ] (02. 07. 2019, 15:57:51)Grča Napsal(a): [ -> ]Je to podobne jako bisexual, tedy přitahují ji obě pohlavy, jen bez té sexuální složky. Aby se asexualove mohly od sebe odlišovat s kým dokaží navázat romanticky vztah, používá se ještě heteroromantik, homoromtik, panromantik, aromantik.
No právě. Já chci mít vztah na citové úrovni. Žádný sex.
Mám to stejně. Kdyby náhodou někdo poradil jak si můžu podrobněji doplnit profil?
V levo máš Vítejte, pod tím je nastavení uživatele a po rozkliknuti je v levo menu, tam najdeš upravit profil
Jé, hned dva nováčci, kteří to mají podobně jako ten druhý.
Vítejte.
Někde na fóru je tu překlad takového barevného schematu asexuálního spektra.
(04. 07. 2019, 21:18:02)Juliana Napsal(a): [ -> ]Jé, hned dva nováčci, kteří to mají podobně jako ten druhý. Vítejte.
Někde na fóru je tu překlad takového barevného schematu asexuálního spektra.
Je to
tady (dělal jsem překlad toho obrázku z angličtiny, takže si to dobře pamatuju).