![]() |
Časopis Týden -"Krásný život bez sexu" - Verze k tisku +- Asexual.cz (https://www.asexual.cz/forum) +-- Fórum: Úvod (https://www.asexual.cz/forum/forum-3.html) +--- Fórum: Uvítací koutek (https://www.asexual.cz/forum/forum-5.html) +--- Téma: Časopis Týden -"Krásný život bez sexu" (/thread-1942.html) |
RE: Časopis Týden -"Krásný život bez sexu" - -diskusni-forum- - 22. 01. 2012 Je ten článek k přečtení někde na netu, nebo se budu muset zvednout a zajít do trafiky? ![]() RE: Časopis Týden -"Krásný život bez sexu" - ChildF-diskusni-forum-reeMan - 22. 01. 2012 (22. 01. 2012, 15:14:37)Asiel Napsal(a): Je ten článek k přečtení někde na netu, nebo se budu muset zvednout a zajít do trafiky? Ještě by mohla přijít trafika k tobě, ale určitě nemáte dostatečně dimenzovaný futra. RE: Časopis Týden -"Krásný život bez sexu" - -diskusni-forum- - 22. 01. 2012 (22. 01. 2012, 15:38:33)ChildFreeMan Napsal(a): Ještě by mohla přijít trafika k tobě, ale určitě nemáte dostatečně dimenzovaný futra.Jestli myslíš tyhle futra, tak ty opravdu nemám. ![]() ![]() RE: Časopis Týden -"Krásný život bez sexu" - amo-diskusni-forum-sPH - 22. 01. 2012 (22. 01. 2012, 15:14:37)Asiel Napsal(a): Je ten článek k přečtení někde na netu, nebo se budu muset zvednout a zajít do trafiky? Trocha pohybu po nedělním obědě určitě nezaškodí, ne? ![]() ![]() RE: Časopis Týden -"Krásný život bez sexu" - ChildF-diskusni-forum-reeMan - 22. 01. 2012 (22. 01. 2012, 15:53:41)Asiel Napsal(a): Jestli myslíš tyhle futra, tak ty opravdu nemám. To mi ve vnitrozemí neumíme po polski. RE: Časopis Týden -"Krásný život bez sexu" - Mor-diskusni-forum-wen - 23. 01. 2012 (20. 01. 2012, 22:45:29)amosPH Napsal(a): Ahoj všem, Ještě s mnohem umocněnějším zájmem jsem si v pátek onen článek přečetla, když jsem se na chatu od spagetky dozvěděla, že jsem se nevědomky stala "spoluatorkou" byť jen malé části... ![]() Jsem ve stádiu, kdy za svoje výroky jsem schopná převzít zodpovědnost i před široku veřejností, ale přece jen mě zaskočilo, že jsem se za svůj nikterak dlouhý pobyt na fóru stala takovou osobností, že se moje plky veřejně citují v novinách a tím "reprezentují" toto fórum, aniž bych o tom měla ponětí... (takže pana Weisse si netroufám posuzovat, možná k těm svým tvrzením přišel podobně jako já - nevědomky - od někud opsáno neboť nutno uznat, že jeho publikační činnost je jistě rozsáhlejší než ta moje ![]() Snahu o náhled z různých stran oceňuji, ale výše uvedenou záležitostí má důvěra ve zdroje, ze kterých bylo čerpáno poněkud poklesla. ![]() Na druhou stranu si myslím, že je dobře, že se o této problematice píše, alespoň bude nějaké povědomí mezi veřejností a pomůže to spoustě lidí, kteří tápou a cítí se "na okraji", tak jak bylo v tom "mém" citátu, prostě mají kde najít pochopení a inspiraci... Taky hlasuju pro to být hlavně sám sebou!! (ať už to odborník nazve jakkoli ![]() P.S.: Ovesnou kaši mám ráda, kdo mě bere do spolku? ![]() ![]() RE: Časopis Týden -"Krásný život bez sexu" - Kam-diskusni-forum-arád - 23. 01. 2012 Ja bych si to chtel taky precist. RE: Časopis Týden -"Krásný život bez sexu" - Aline-diskusni-forum-Daryen - 23. 01. 2012 To Morwen: Ber to tak, že autorce článku tvůj citát zrovna připadal v nějakém smyslu výstižný – už to je chvála tvých formulačních schopností. A citovat bez tvého vědomí z tvého textu, který je veřejně přístupný na internetu, smí, pokud uvede zdroj a tvoje jméno/nick, což udělala. Náhodou jsem na tebe byla moc hrdá, když jsem to viděla krásně černé na bílém! ![]() RE: Časopis Týden -"Krásný život bez sexu" - amo-diskusni-forum-sPH - 25. 01. 2012 (23. 01. 2012, 18:07:46)Morwen Napsal(a):(20. 01. 2012, 22:45:29)amosPH Napsal(a): Ahoj všem, Ahoj, myslím si, že je to "f poho" a řeknu: BYLI JSME PŘED ČLÁNKEM, BUDEME I PO NĚM ![]() ![]() RE: Časopis Týden -"Krásný život bez sexu" - Mor-diskusni-forum-wen - 25. 01. 2012 (23. 01. 2012, 19:40:37)AlineDaryen Napsal(a): To Morwen: Ber to tak, že autorce článku tvůj citát zrovna připadal v nějakém smyslu výstižný – už to je chvála tvých formulačních schopností. A citovat bez tvého vědomí z tvého textu, který je veřejně přístupný na internetu, smí, pokud uvede zdroj a tvoje jméno/nick, což udělala. Přesně tak to beru ![]() ![]() A nemysli si, Daryen, že jsem se při Tvé pochvale nezapýřila, drahá sestřičko! ![]() |