![]() |
Jsem tu asi správně - Verze k tisku +- Asexual.cz (https://www.asexual.cz/forum) +-- Fórum: Úvod (https://www.asexual.cz/forum/forum-3.html) +--- Fórum: Uvítací koutek (https://www.asexual.cz/forum/forum-5.html) +--- Téma: Jsem tu asi správně (/thread-1898.html) Stran:
1
2
|
Jsem tu asi správně - Lla-diskusni-forum-mrei - 14. 11. 2011 Ahoj, zdravím všechny. ![]() ![]() ![]() RE: Jsem tu asi správně - ChildF-diskusni-forum-reeMan - 14. 11. 2011 Odpovídá tomu cca jedna z tisíce (1,2 promile). Takže až v pořadí 1200. partnerka ti sedne. Vypustit sex ze života je ohromná svoboda, ušetření času, energie i peněz. RE: Jsem tu asi správně - Aline-diskusni-forum-Daryen - 15. 11. 2011 Vítej mezi námi! Žít mimo sexuální vztahy je fakt hodně osvobozující, navíc je to ideální pozice pro nadšené pozorovatele života ![]() Mimochodem, máš jako avatar překrásný obrázek! RE: Jsem tu asi správně - Tva-diskusni-forum-rdy - 16. 11. 2011 Ahoj avatar mas fakt peknej RE: Jsem tu asi správně - MadRat - 16. 11. 2011 Ahoj, taky mi příjde lepší být sama. Ani to, že bys našla přítelkyni homoAsexuálku ještě není zdaleka záruka toho, že by nějaký vztah měl smysl, pokud byste si celkově nesedly a jediná společná věc by byla vaše orientace (spíš neorientace). Mě lidi spíš většinou unavují a okrádají o energii. Asi bych stejně nechtěla vztah ani kdybych nebyla asexuální, nebo by mi ty vztahy vydržely maximálně pár měsíců. Přitom se mi líbí představa takové té idealizované lásky na celý život, ale vím že reálně na to vůbec nejsem. Jsou to strašně vzácné případy, když si lidi tak sednou, že spolu jsou schopní strávit celý život a není to jenom kvůli prachům nebo ze zvyku a lenosti něco měnit, ale proto že opravdu chtějí být spolu. I výhra v loterii mi přijde pravděpodobnější. RE: Jsem tu asi správně - Lla-diskusni-forum-mrei - 17. 11. 2011 Děkuji za přivítání a jsem ráda že se vám líbí můj obrázek. ![]() ![]() RE: Jsem tu asi správně - Aline-diskusni-forum-Daryen - 18. 11. 2011 Pro Llamrei: Hezky řečeno ![]() RE: Jsem tu asi správně - mušelín - 18. 11. 2011 (17. 11. 2011, 21:31:09)Llamrei Napsal(a): ... hlubší cit chovám opravdu spíš k ženám. Přitahuje mně asi právě ta jemnost a něha v nich. Mě přitahují něžní a jemní muži - takoví dívkohoši (ne hadonoši a ne metrosexuálové) ![]() RE: Jsem tu asi správně - Ni-diskusni-forum-k@l - 18. 11. 2011 To já jsem se zase dlouho hledala a asi jsem se našla a patřím mezi vás.Zvláštní najít se až ve 32 letech, viďte? ![]() Jinak líbí se mi muži a jsem zvláštní v tom, že mám představy, dokonce i erot.sny, je jich tedy velice málo, ale jsou....někdy je nutná i masturbace, ale i po té se cítím mizerně, připadám si nechutná, ale jde pouze o fyziologickou potřebu, mozek to po sléze holt vnímá a hodnotí jinak. Já říkám, že u mě platí pořekadlo, skutek utek ![]() ![]() Mějte se. Nik@l RE: Jsem tu asi správně - Aline-diskusni-forum-Daryen - 19. 11. 2011 (18. 11. 2011, 21:06:42)mušelín Napsal(a): Mě přitahují něžní a jemní muži - takoví dívkohoši (ne hadonoši a ne metrosexuálové) Jo, takhle to tady zjevně má poměrně dost z nás, že míříme spíš do oblasti androgynnosti. Když jsem byla na Prague Pride, připadala jsem si jako v estetickém ráji, dívkohoši obojího pohlaví, kam se podíváš ![]() |