Pro všechny členy fóra tady nějakou dobu máme seznamku. Třeba tam právě ty najdeš spřízněnou duši.

Odpovědět 

Hodnocení tématu:
  • 1 Hlasů - 5 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
První seznamka řeší problémy lidí hledajících lásku bez sexu
Autor Zpráva
Zerda Zerubis Offline
Anděl smrti
*

Připojen(a): 19. 02. 2009
Hodnocení: 10
Příspěvek: #11
RE: První seznamka řeší problémy lidí hledajících lásku bez sexu
nj, ve škole se učí jak nasazovat kondom, teď si vzpomínám, že když jsem někdy v roce 1997 řekl na "sexuální besídce", že to nikdy nebudu potřebovat, tak se na mne všichni dívali jako bych právě podřezal stovku lidí, myslím, že tomu byl přítomen i starý uzel

Anděli, odpusť mi mé hořké slzy,
vždyť je tu zima a ráno je brzy!
Na věži dál budou hodiny znít,
až děti v postelích sny budou snít...

Až usnu naposled v mrazivém sněhu,
přijmu Tvou lásku a přijmu Tvou něhu...
plný tvé vášně pak vybuchne sopka,
společným domovem bude nám hrobka.

Na štít pak napiš mi krvavou tuší,
na místo duhy proč černá mi sluší..
proč se vše kolem dál rychleji točí..
namísto smíchu mi déšť padá z očí...

Až zavřu oči, budeš mě líbat,
Anděli smrti, už nebudu dýchat...
06. 11. 2011 22:33:29
Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Like Post Citovat příspěvek v odpovědi
hic iacet Offline
glosatorka
*

Připojen(a): 04. 08. 2008
Hodnocení: 14
Příspěvek: #12
(06. 11. 2011 18:18:04)vendemiaire napsal(a):  Reklamu nikdo zadarmo nezveřejní a pochybuju že by se našel sponzor, který by jí byl ochotný zaplatit. Možná by šlo napsat o asexualitě nějaký článek a zmínit v něm existenci tohoto fóra. Nebo když už se někde ve zprávách o asexualitě píše, tak o tomhle fóru napsat aspoň do komentářů.
Vylozene reklama (nejaky banner apod.) by asi nebyl nejlepsi napad, mohlo by to byt mozna i vylozene kontraproduktivni - ze by sem lezli uchylove. Clanek o asexualite tu a tam nekdo napise. A v nem uz by bylo i nadbytecne zminovat konkretni webovou adresu. Koho to bude zajimat, kdo se v tom najde (uvedomi si, ze je treba taky asexual), najde to velmi snadno, mame Google, ze jo... Usmívající se

Laissez-faire...
07. 11. 2011 00:44:01
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Like Post Citovat příspěvek v odpovědi
mouka Offline
Nováček
*

Připojen(a): 16. 07. 2011
Hodnocení: 1
Příspěvek: #13
(06. 11. 2011 22:33:29)Zerda Zerubis napsal(a):  nj, ve škole se učí jak nasazovat kondom, teď si vzpomínám, že když jsem někdy v roce 1997 řekl na "sexuální besídce", že to nikdy nebudu potřebovat, tak se na mne všichni dívali jako bych právě podřezal stovku lidí, myslím, že tomu byl přítomen i starý uzel

Mně taky bylo odjakživa jasný, že to potřebovat nebudu a nechápal jsem, proč nás s tím otravujou.
Heterouši jsou bohužel hrozně netolerantní, ale co naděláme.
07. 11. 2011 15:58:32
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Like Post Citovat příspěvek v odpovědi
Odpovědět 

Pravděpodobně související témata ...
Téma: Autor Odpovědi: Shlédnutí: Poslední příspěvek
  Článek pro lidi, jejichž partner přestal mít chuť na sex Katrina 1 1684 17. 12. 2009 14:57:54
Poslední příspěvek: Nela
  Dá se žít bez sexu? kytička 3 1422 19. 04. 2009 21:37:25
Poslední příspěvek: Nela
  Lidé žijící dlouhodobě vcelibátu mohoumít zdravotní problémy Lur Raven 12 2679 10. 11. 2008 08:33:17
Poslední příspěvek: Lady Chloë
  Jak se žije bez sexu? Mata 0 555 26. 10. 2008 16:29:32
Poslední příspěvek: Mata
  Dá se žít bez sexu? Mata 0 633 26. 10. 2008 16:28:58
Poslední příspěvek: Mata

Skok na fórum:

Partneri / zpetne odkazy

BIGvideo.cz – 10 000+ videí zdarma! Googluj Autobaterie Stock charts Forex