Pro všechny členy fóra tady nějakou dobu máme seznamku. Třeba tam právě ty najdeš spřízněnou duši.

Odpovědět 

Hodnocení tématu:
  • 0 Hlasů - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nahrávání videí.
Autor Zpráva
spagetka Offline
přírodačka
*

Připojen(a): 29. 08. 2008
Hodnocení: 3
Příspěvek: #1
Nahrávání videí.
Jak to děláte,když sem nahráváte videa z youtube?

Dostaneš-li se na dno,tak se na něm neválej,ale odraž se od něho.
10. 12. 2011 18:47:47
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Like Post Citovat příspěvek v odpovědi
hic iacet Offline
glosatorka
*

Připojen(a): 04. 08. 2008
Hodnocení: 14
Příspěvek: #2
RE: Nahrávání videí.
Vybavuju si dva zpusoby.

Kód:
1. [video=youtube] sem celou adresu toho videa, tedy http://... [/video]
Napr. [video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1U25iwJFGTw[/video]
2. [yt] sem zkopirujes znaky, ktere u videa na youtube nasleduji v adrese po znacich "watch?v=" [/yt]
Napr. [yt]1U25iwJFGTw[/yt]

Priklady vyse vypadaji pak v praxi takto:

Nicmene nejjednodussi zpusob asi je, kdyz najdes nejaky prispevek tady, kde je video, kliknes na odpovedet a v citaci se dozvis, jak to ten clovek udelal, pak uz jen staci zmenit prislusna pismenka, aby tam bylo to tvoje video Mrkající
Jinak jeste by to melo jit pri psani prispevku - vpravo je ikonka televize, ale to je takove polorozbite...

Laissez-faire...
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 10. 12. 2011 21:27:33 od hic iacet.)
10. 12. 2011 21:15:09
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Like Post Citovat příspěvek v odpovědi
ChildFreeMan Offline
Inžinýr
*

Připojen(a): 24. 01. 2011
Hodnocení: 4
Příspěvek: #3
(10. 12. 2011 21:15:09)hic iacet napsal(a):  Nicmene nejjednodussi zpusob asi je, kdyz najdes nejaky prispevek tady, kde je video, kliknes na odpovedet a v citaci se dozvis, jak to ten clovek udelal, pak uz jen staci zmenit prislusna pismenka, aby tam bylo to tvoje video Mrkající

Mám rád lidi, co si dokážou poradit a zvláště tento způsob není obvyklý.
Klobouk dolu, palec nahoru a průchod středem.
(Lidi zpohodlněli a vytratil se úsudek, matematická trojčlenka, atp.)

Posmívající se "Podívejte se, Alžběto, co já mám před sebou úkolů: trojtaktní motor, zvukový film, vyzvednout význam Komenského. A kdybych měl rodinu, tak by tady stálo tři litry mléka, půlku chleba, vyzvednout sako z čistírny." (Jára Cimrman, ležící, spící)
11. 12. 2011 05:33:05
Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Like Post Citovat příspěvek v odpovědi
spagetka Offline
přírodačka
*

Připojen(a): 29. 08. 2008
Hodnocení: 3
Příspěvek: #4
Na youtube to sice skočilo,ale pořád je tam nápis: "Požadované video není dostupné".

Dostaneš-li se na dno,tak se na něm neválej,ale odraž se od něho.
13. 12. 2011 17:38:05
ChildFreeMan Offline
Inžinýr
*

Připojen(a): 24. 01. 2011
Hodnocení: 4
Příspěvek: #5
(10. 12. 2011 21:15:09)hic iacet napsal(a):  

Mimochodem, takto neprobíhá destrukce monitoru. Po celý ploše je železný plech, cca uprostřed placatý zdroj s oplechováním, LCD se nebortí tříštěním na kousky, udělá pavouka a mapu, monitor by se spíš převrátil než by se nechal proděravět.

Posmívající se "Podívejte se, Alžběto, co já mám před sebou úkolů: trojtaktní motor, zvukový film, vyzvednout význam Komenského. A kdybych měl rodinu, tak by tady stálo tři litry mléka, půlku chleba, vyzvednout sako z čistírny." (Jára Cimrman, ležící, spící)
14. 12. 2011 00:25:07
Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Like Post Citovat příspěvek v odpovědi
Odpovědět 

Skok na fórum:

Partneri / zpetne odkazy

BIGvideo.cz – 10 000+ videí zdarma! Googluj Autobaterie Stock charts Forex