![]() |
Zdravím všechny - Verze k tisku +- Asexual.cz (https://www.asexual.cz/forum) +-- Fórum: Úvod (https://www.asexual.cz/forum/forum-3.html) +--- Fórum: Uvítací koutek (https://www.asexual.cz/forum/forum-5.html) +--- Téma: Zdravím všechny (/thread-1835.html) |
RE: Zdravím všechny - Čír-diskusni-forum-ina - 25. 08. 2011 Prosím vás, kdo jste našel v Arthurově projevu jedinou souvislou větu s hlavou a patou, navazující na zbytek textu či logicky odpovídající na to, co jsem napsala já, ať mi to laskavě sdělí a převede to do lidské řeči. RE: Zdravím všechny - ChildF-diskusni-forum-reeMan - 25. 08. 2011 A já si připadal vždy jako retard, když jakýkoli Arturovic abstraktně šroubovaný odstavec, i při opakovanym přečtení, mi nic neřekne. Sláva, že nejsem sám. RE: Zdravím všechny - MadRat - 25. 08. 2011 (25. 08. 2011, 17:35:55)ChildFreeMan Napsal(a): A já si připadal vždy jako retard, když jakýkoli Arturovic abstraktně šroubovaný odstavec, i při opakovanym přečtení, mi nic neřekne. Sláva, že nejsem sám. Tak aspoň se máme čemu zasmát, ne? ![]() ![]() ![]() EDIT. pro Nelu: Asexuál je člověk, kterého nikdo sexuálně nepřitahuje. Ani chlapi, ani ženské. Co je na tom tak nepochopitelného? RE: Zdravím všechny - Ne-diskusni-forum-la - 26. 08. 2011 (25. 08. 2011, 23:01:16)MadRat Napsal(a): EDIT. pro Nelu: Asexuál je člověk, kterého nikdo sexuálně nepřitahuje. Ani chlapi, ani ženské. Co je na tom tak nepochopitelného? Já to napíšu tedy polopatě: když člověk jde z nějakého důvodu k sexuologovi a není si zcela jist svou orientací, tak se někdy zadává jeden test, člověku se promítají různé sexuální scény (hetero, homo, bi...) a sleduje se přitom prokrvení příslušných orgánů. Sexuálních samozřejmě....vzrušivost k určité scéně se vždy jasně prokáže. Když se někdo vzruší u hetero erotických scén, tak je heterosexuál, přitahují jej tedy, muže ženy, ženy muži, homosexuál u homosexuálních výjevů atd. U asexuála by k žádnému prokrvení pohlavních orgánů logicky dojít nemělo, když ho tedy žádné pohlaví eroticky nepřitahuje. ![]() ![]() RE: Zdravím všechny - Aline-diskusni-forum-Daryen - 26. 08. 2011 (26. 08. 2011, 05:45:40)Nela Napsal(a): Čili já vlastně asexualitu nepopírám, ani u nikoho z vás, jak vidno, já jen říkám, že "asexuál od přírody" se jistě nebude uspokojovat u erotických scén či preferovat řešení své sexuální potřeby masturbací před běžným vztahem s druhým či stejným pohlavím. Tak to je v pohodě, když to bereš takhle. Ono to předtím vážně trochu vyznělo, jako kdybys nás chtěla bičem zahnat zpátky do sexuálního hejna ![]() Moc mě těší, že jsme se dobraly k porozumění! ![]() RE: Zdravím všechny - Art-diskusni-forum-hur - 27. 08. 2011 (26. 08. 2011, 07:09:48)AlineDaryen Napsal(a):(26. 08. 2011, 05:45:40)Nela Napsal(a): Čili já vlastně asexualitu nepopírám, ani u nikoho z vás, jak vidno, já jen říkám, že "asexuál od přírody" se jistě nebude uspokojovat u erotických scén či preferovat řešení své sexuální potřeby masturbací před běžným vztahem s druhým či stejným pohlavím. Tak přece jen to někdo pochopil. HALELUJA!!! Nela to správně vystihla již po několikáté (za její slova bych se podepsal) a vcelku výstižně dodala: "Akorát já nevím, co je špatného na tom, nezávisle na našich subjektivních pocitech, dojmech a prožitcích..., pokládat si otázku, cože to asexualita vlastně je, jaká jsou kritéria pro to, aby člověk byl asexuál, jestli tedy vůbec nějaká jsou." Já s tím naprosto souhlasím, protože sám za sebe cítím blízkost a tíhnutí k asexualitě, ovšem na druhé straně nejsem stoprocentně přesvědčen, že nějaké logo přináší v jakékoli societě i potřebné pochopení. Čím víc o a/sexualitě přemýšlím, tím nejednoznačnější definice jsem schopný tvořit, jakože jsem je dřív tvořil, "nejsa" si vědom přirozeně v dané věci své nevědomosti. Kdyžbychom brali asexualitu jen o tom fyzičnu, pak je to snadné a lehké, ale zjistil jsem, že tak přízemně se na sexualitu dívat nedá, ačkoli norma (i tzv. ne"norma") s tím moc problém nemá. P.S. CHFM: Kdyby sis udělal větný rozbor své věty, (v pokusu o bonmot) namísto mých, možná někdy těžkopádných, ale alespoň smysluplnných, možná by ses jako retard, jak píšeš, cítit nemusel. Myslím si, že tady to není o šroubovanosti. S tím se holt musíme smířit... Že spolu všichni nebudou vrkat a že nás někdy názor pro vlastní nestabilitu irituje, by mělo být spíš podnětem k vlastnímu hodnotovému ujasnění. Proto i nadále budu alespoň za sebe hledat u druhých myšlenku, byť je to někdy těžké, nad formou... RE: Zdravím všechny - ChildF-diskusni-forum-reeMan - 27. 08. 2011 Z mojí strany to bylo jen konstatování bez náznaku vtipnosti. Takže v tom vidět bonmot je hodně zavádějící. Stejně jako má každý odlišný rukopis, tak také i svůj systém skládání slov do vět. Myšlenka se dá vysvětlit (viz třeba Nela), nebo planě konstruovaně okecávat a čtenář musí zprvu luštit logiku věty a nevyřčenou ideu si domýšlet. Arturovu knihu bych prostě zavřel na první stránce. A nebyl bych jediný. RE: Zdravím všechny - Ne-diskusni-forum-la - 29. 08. 2011 (26. 08. 2011, 07:09:48)AlineDaryen Napsal(a):(26. 08. 2011, 05:45:40)Nela Napsal(a): Čili já vlastně asexualitu nepopírám, ani u nikoho z vás, jak vidno, já jen říkám, že "asexuál od přírody" se jistě nebude uspokojovat u erotických scén či preferovat řešení své sexuální potřeby masturbací před běžným vztahem s druhým či stejným pohlavím. Zahnat vůbec ne, natož bičem! :LOL: Zvlášť, když bych měla co "napravovat" nejprve u sebe. ![]() ![]() ![]() RE: Zdravím všechny - Aline-diskusni-forum-Daryen - 29. 08. 2011 Pro Nelu: Přesně, ta "cesta" je daleko důležitější než nějaká nálepka. Člověk asi přirozeně hledá nějakou vnitřní stabilitu, zkoumá, kam až v čem může zajít, aniž by si ubližoval, kolik samoty snese nebo naopak kolik snese společnosti, v čem si je jistý a v čem ne, co potřebuje a co ne... Kdyby šlo jen o můj vnitřní život a identitu, ani bych žádné škatulky nehledala. Ale musím se nějak vymezit i vůči ostatním lidem a vůči požadavkům společnosti, a pak je taková "kolektivní identita" ohromně užitečná a příjemná věc. Ať se daří i tobě ![]() RE: Zdravím všechny - Art-diskusni-forum-hur - 02. 09. 2011 (29. 08. 2011, 08:13:51)Nela Napsal(a): Zahnat vůbec ne, natož bičem! :LOL: Zvlášť, když bych měla co "napravovat" nejprve u sebe. Nelo, to je zajímavé, možná by nebylo od věci, kdybys napsala, jaký pociťuješ rozdíl v tom náhledu (sexuální zkušenosti/nezkušenosti) a jak si to případně nyní vysvětluješ, "že je to z mnoha pohledů faj věc." Doufám, že mne zle nepochopíš, a nerozepíšeš se o svých praktikách a jistě velmi pestrých, bujarých a pikantních nocích... ![]() ![]() CHFM: A není to krásné právě na tom slohu a jazyku, že sami musíme mnohdy zapojit myšlení a dobrat se ideje (neskrývá myšlenka i svá zákoutí?) aby bylo vše hned tak jasné, proč mít vše jen tak zdarma předžvýkané? Ale souhlasím s tebou, že jestli tě obecně např. moje názory nepřitahují, proč bys je měl luštit, o tom žádná...Prostě je nečti. To však neudává objektivní hodnocení... takže je to věcí každýho jedince. |