09. 12. 2010, 10:08:19 

Holky, máte pravdu obě. Já k tomu ještě dodám snad jen to, že já jsem (podle mě) tu míru našel. Jsem jako většina ostatních, neustále řeším způsoby, kde a jak vydělat peníze, ale na druhou stranu pokud už by mi to zasahovalo do života příliš (např. dlouhodobé přesčasy, častá práce o víkendech), tak umím říct ne a dát přednost odpočinku.
Adriane Fox: stát živí spíš střední třída, protože bohatší vrstvy mají daleko větší takovou tu "finanční inteligenci" a dokážou spoustu daní a poplatků obejít. Nicméně jejich peníze samozřejmě zůstávají v zemi, utrácí se za domy (řemeslníky), auta (prodejce), v podstatě cokoliv, takže ano, díky patří i jim Francii bych moc nezmiňoval, jim se ten jejich sociální stát totiž rozpadne jako první
 Francii bych moc nezmiňoval, jim se ten jejich sociální stát totiž rozpadne jako první  

Adriane Fox: stát živí spíš střední třída, protože bohatší vrstvy mají daleko větší takovou tu "finanční inteligenci" a dokážou spoustu daní a poplatků obejít. Nicméně jejich peníze samozřejmě zůstávají v zemi, utrácí se za domy (řemeslníky), auta (prodejce), v podstatě cokoliv, takže ano, díky patří i jim
 Francii bych moc nezmiňoval, jim se ten jejich sociální stát totiž rozpadne jako první