22. 04. 2014, 00:18:08
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 22. 04. 2014, 01:16:12 uživatelem Veles-diskusni-forum-lavin.)
(21. 04. 2014, 11:22:00)oddcat Napsal(a): Ahoj,
hezky jsi to napsal.Je smutné,že člověk,který v tomhle světě nemá zájem o sex,jakoby ztrácel cenu.
Myslím,že by mně taky potěšilo,kdyby mi někdo z mých bývalých spoluvěřících řekl,že jsem kacíř.
Dík. Je pravda, že když Freud tvrdí, že se lidský život točí pouze kolem sexuality, dostává se tím člověk, který nemá zájem o sex, do poněkud trapné situace. Na druhou stranu se sexualitou (či alespoň s jednou z jejích forem, byť protikladnou) vlastně souvisí i tyto stránky, takže homo sapiens asi přese všechny nedostatky stále budeme

P.S.: Máme štěstí, že se u nás dnes už neupaluje

(21. 04. 2014, 20:38:35)ChildFreeMan Napsal(a): a nashledanou.
Pokud to bylo myšleno tak, že už se tady neukážu, bylo by asi lepší použít termín "sbohem", ne?

(15. 04. 2014, 10:46:44)Morwen Napsal(a): Ahoj,
vítám tě zde.
P.S.: a nenech se příliš mýlit, asexuálové či přesněji lidé, co se tu sdružují, jsou jen lidé (i když v něčem odlišní od většiny)
Ahoj, děkuji za uvítání. Abych řekl pravdu, pokud bych zde nalezl něco jiného než lidi, asi by mne to trochu zneklidnilo, možná i mírně vyděsilo

(15. 04. 2014, 19:51:08)panoška Napsal(a): Ahoj, poznat (lépe) sám sebe, to se Ti zde může podařit, alespoň mně se to v diskusi s druhými lidmi daří. Pak třeba zjistíš, že se do žádných rolí ani nemusíš soukat.
Ahoj, myslím, že raději zůstanu u termínu rozkoukávat