15. 02. 2016, 18:46:46
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 15. 02. 2016, 20:53:48 uživatelem ad-diskusni-forum-evr.)
(15. 02. 2016, 13:05:35)Morwen Napsal(a):(15. 02. 2016, 10:12:51)adevr Napsal(a): To demik
V pohodě, beru to že jsi si spletl mou vtipnost se sprosťárnou. Pro někoho je to prostě těžší vybalancovat, a uznávám že neberu v potaz rozpoložení jiných.
Holt nejsem pánbožko.
...nějak nejsem s to najít lež v demik-ovu tvrzení a jeho reakce se mi na rozdíl od tvé zdá docela normální (nikoli hysterická, jak manipulativně poukazují některé příspěvky )...
Mně se totiž tvá poznámka o demižonsexuálovi jako odpověď na první sdělení také zdá hloupá...
... a demik nenapsal nic jiného...
...lebo po slovenky SPROSTÝ .... česky znamená HLOUPÝ...
(nikoli sprostý... ale chápu, že Pro někoho je to prostě těžší vybalancovat )
To Morwen
Protože na Slovensko jezdím, vím že ,,sprosté" slovo a i s tím související sprosťák, tam, pokud se jedná o ,,hrubé", také ve významu používají. Navíc když jsem tím dokonce, ve spojeném významu, pána poslal ,,do puče."
To snad nemám brát za překlep, že to měli být papuče?
Tak nevím, nevím Morwen,... jestli jsi to malinko nevybalancovala v můj neprospěch.
...............................................................
,,Čím více se společnost vzdaluje od pravdy, tím více nenávidí ty, kteří ji říkají." George Orwell
,,Čím více se společnost vzdaluje od pravdy, tím více nenávidí ty, kteří ji říkají." George Orwell