12. 01. 2010, 16:44:07
Tsss...
Já určitě nejsem vhodnej kandidát na sebeprezentaci na videu, už sem takovej pokus měl tenkrát do školy když sme měli natočit videoprezentaci o sobě ve stylu životopisu, kterej by se měl poslad do nějaký firmy...po odevzdání a shlédnutí se mě učitelka se zděšenym výrazem zeptala: "a tohle by jste opravdu někam poslal?"...nerad bych to pokoušel znova....
No abych to ale nezakecal...já myslim, že tu sou vhodnější kandidáti a šikovní folmulovatelé myšlenek....třéééba: Nela nebo Evremond... Navíc já ani pořádně nevim esi asexuál sem, spíš se cejtim jak naprosto unikátní nezařaditelnej primát...
Já určitě nejsem vhodnej kandidát na sebeprezentaci na videu, už sem takovej pokus měl tenkrát do školy když sme měli natočit videoprezentaci o sobě ve stylu životopisu, kterej by se měl poslad do nějaký firmy...po odevzdání a shlédnutí se mě učitelka se zděšenym výrazem zeptala: "a tohle by jste opravdu někam poslal?"...nerad bych to pokoušel znova....No abych to ale nezakecal...já myslim, že tu sou vhodnější kandidáti a šikovní folmulovatelé myšlenek....třéééba: Nela nebo Evremond... Navíc já ani pořádně nevim esi asexuál sem, spíš se cejtim jak naprosto unikátní nezařaditelnej primát...