04. 06. 2021, 03:36:06
Tak jasne, ze se jen nevalim, delam tady neco, ale ne tolik kolik bych mela, i se segrou, ktera tu vetsinu casu je, nekdy prespava u pritele a jeho rodicu..nevim uz co jsem sem psala a co ne, ale mame velkou zahradu se zahradkou a s polem, jeste k tomu slepice a je tady strasne prace, tata s nicim nepomuze a skoro vsechno dela mamka a ja mam pak strach aby se neudrela bracha se odstehoval a jezdi sem malokdy i kdyz bydli 30 minut odsud..kdyz mu tata rikal at pomuze, tak jsem s brachou trochu souhlasila, ze tady uz nebydli, ale asi mel tata pravdu, vzdyt deti maj pomahat i kdyz tu nebydli, vsak taky si pak bere ovoce a zeleninu..i kdyz od taty to teda sedi, kdyz se sam vali..vymlouva se, ze byl v praci, ale mamka taky a i tak si skoro nesedne ted jsem odbocila vim, ale ono to tak se vsim souvisi, protoze kdyz ted premyslim o odstehovani, tak me drzi i tohle, aby mamka na vsechno nebyla sama..treba na zahradce pomaha hodne babicka, ale ta to taky nemuze delat porad, je ji uz pres 80, dost ji obdivuju..mam posledni rok uzkosti z budoucnosti, nekdy min, nekdy vic a nekdy si ani na uzkost nevzpomenu, ale posledni dobou je to hrozny, uz podruhy tenhle tyden se budim se strasnou uzkosti z nocni mury mam strasny strach co se mnou do budoucnosti bude