06. 10. 2021, 23:41:21
nic jsem nenapsala jen tak, myslela jsem to vazne, myslim to tak, ze jsem to mamce rekla nezavazne, tedka v posledni dobe nad tim ale premyslim cimdal vic, ze je tady hodne prace, ted se chce odstehovat i segra a ja tady zustanu jedina s rodicema, mamka ted neni taky moc niceho schopna, porad si stezuje co ji vsechno boli, po operaci co mela pred lety ma problemy snad s celou kostrou, doktor rikal, ze to je tim jak moc pracovala celej zivot a az ted se zastavila..posledni dobou to s ni jde z kopce a se mnou taky, nejsem schopna bydlet sama a fakt nevim co se se mnou stane az budu sama, nemam nikoho kdo by se o me postaral, jasne mam sourozence, ale ty budou mit svy zivoty..ted se mi navic rozjela nejspis deprese, v noci je to sileny, ted jsem si zas vzpomnela na tuhle stranku, ze se musim podivat jestli nekdo napsal a jsem rada ze jo, aspon se tady z toho muzu vypsat..navenek asi vypadam jako vesela holka, ale uvnitr se fakt trapim, citim se i blbe kdyz vidim co vsechno ted mam a za nekolik let to muze byt pryc..uz jsem nad tim tak premyslela a myslim ze jsem jedna z tech co nedokazou byt samy, nalepi se na chlapa, kterej s nima pak zameta, ale ony to snaseji, protoze nemaj na vyber kdyz nechteji byt samy..az na to, ze ja nemuzu mit chlapa co by se mnou zametal, tak v tomhle to je asi vyhoda ale rozhodne to neni, ze bych si tady neco vymyslela a delala si legraci, je to takova moje zachrana, kez bych si vzpomnela i ty predchozi noci, ze tady mam rozepsano, uz ted se citim o trosku lip kdyz jsem se vypsala, i kdyz vase odpovedi nejsou extra pozitivni, i tak mi to pomohlo, dekuju