09. 10. 2021, 15:28:27
No koukla jsem co tam pises a co psala ona..ja nemam zadnou bublinu..teda myslim..spis jsem zavisla na lidech, ale trva mi dlouho nez se s nekym zacnu bavit, mam socialni fobii, ale kdyz se se mnou nekdo zacne bavit, tak taky zacnu a po chvili se prestanu bat a s tim clovekem se bavim, ale sama od sebe na nikoho nepromluvim..tim myslim treba ve skole nebo pak v praci, v ty posledni mi trvalo asi 2 mesice nez jsem se tam poradne zacala bavit s lidma a to diky ted uz kamaradovi co me rozmluvil a i sama jak jsem poslouchala holky o cem se bavi, tak jsem k tomu neco rekla a pak jsem na sebe byla hrda proste jsem se snazila a byla jsem odvaznejsi nez jindy, rikala jsem si, ze bych to tam nedala sama, pamatuju jak jsem se uz tesila na vikend a koukala jsem kdy jsou svatky..pak uz jsem byla mezi svyma a nemela jsem strach mluvit i na novy lidi, kdyz jsem vedela, ze patrim mezi tu skupinu lidi..pak jsem smutnila, ze je vikend a budu se nudit kdyz uz ty lidi znam, tak jsem s nima rada a nechci byt sama
nevim jestli jsem sem neco takovyho uz nepsala, jestli jo, tak se omlouvam, ze se opakuju
nevim jestli jsem sem neco takovyho uz nepsala, jestli jo, tak se omlouvam, ze se opakuju