28. 10. 2021, 21:32:26
(28. 10. 2021, 20:27:58)Magramal Napsal(a):(28. 10. 2021, 10:59:09)marteza Napsal(a): Možná se občas trochu nudíš, ale to každý, a kdo ne, tak není normální.
Tak to asi nejsem normální, protože já se nudím naprosto vyjímečně, vlastně nepamatuju, že by se mi to stalo v posledních několika letech. I pokud jsem v situaci, kde nemám v danný okamžik co děla, můžu vždy o něčem přemýšlet ...
Monca: Znám lidi, kterým chybí rodina/lidská společnost, a řeší tuto samotu dobrovolnickou prací - narozdíl od "normální" práce je tam mnohem menší pravděpodobnost, že narazí na někoho nepříjemného, protože takoví lidé většinou o dobrovolnou práci nestojí.
I pokud jsem v situaci, kde nemám v danný okamžik co děla, můžu vždy o něčem přemýšlet ...
Souhlasím. Většina lidí ovšem přemýšlejícího člověka označí za nudícího se. A následně má spousta lidí pocit, že musí neustále něco dělat, protože nic nedělat a jenom si přemýšlet se nesluší. I když ono není dělat jako dělat. Takže pod tím, co ty označíš jako neustále něco dělám, si každý představí něco jiného.