31. 08. 2011, 09:49:50 

Myslíš asexual nebo katolik.cz? 
Myslela jsem asexual. Ale dekuju za popsani obou. Ja moc prave na takoveto servery moc nechodila, protoze jsem poznala nejake katoliky asi v 19, kteri mi nebyli moc sympaticti - tedy byli spis moc bigotni, jako treba mama meho byvaleho pritele, ale je to asi jen o tom, koho potkas, protoze sestra zase znala katoliky, kteri byli skveli.
 Ja moc prave na takoveto servery moc nechodila, protoze jsem poznala nejake katoliky asi v 19, kteri mi nebyli moc sympaticti - tedy byli spis moc bigotni, jako treba mama meho byvaleho pritele, ale je to asi jen o tom, koho potkas, protoze sestra zase znala katoliky, kteri byli skveli. 
Ale take jsem hledala pravdu v ruznych nabozenstvich a prosla snad uplne vsechny a ted vlastne nevim, kam patrim. Mozna se mi vzdy zamlouva od kazdeho neco. Urcite bych si nekdy s tebou rada pokecala vic.
 Urcite bych si nekdy s tebou rada pokecala vic. 
Diky za zpravy.
H.

Myslela jsem asexual. Ale dekuju za popsani obou.
 Ja moc prave na takoveto servery moc nechodila, protoze jsem poznala nejake katoliky asi v 19, kteri mi nebyli moc sympaticti - tedy byli spis moc bigotni, jako treba mama meho byvaleho pritele, ale je to asi jen o tom, koho potkas, protoze sestra zase znala katoliky, kteri byli skveli.
 Ja moc prave na takoveto servery moc nechodila, protoze jsem poznala nejake katoliky asi v 19, kteri mi nebyli moc sympaticti - tedy byli spis moc bigotni, jako treba mama meho byvaleho pritele, ale je to asi jen o tom, koho potkas, protoze sestra zase znala katoliky, kteri byli skveli. Ale take jsem hledala pravdu v ruznych nabozenstvich a prosla snad uplne vsechny a ted vlastne nevim, kam patrim. Mozna se mi vzdy zamlouva od kazdeho neco.
 Urcite bych si nekdy s tebou rada pokecala vic.
 Urcite bych si nekdy s tebou rada pokecala vic. Diky za zpravy.
H.

Ale nejen o víře, klidně o čemkoliv, co Tě bude zajímat....
 Ale nejen o víře, klidně o čemkoliv, co Tě bude zajímat....![[Obrázek: Leknin.jpg]](http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:j_E9nS4I5LB51M:http://lh4.ggpht.com/_Lr6FgM-KZnA/Slo0SX1t1vE/AAAAAAAAFtU/0Zp_zDBfW1I/s144-c/Leknin.jpg)