07. 02. 2021, 12:08:28
Vítej mezi námi!
))

Můj příběh...je čas na "coming out?"
|
07. 02. 2021, 18:17:56
(06. 02. 2021, 22:43:04)Ilmatar Napsal(a): Děkuji za odpověď. Abych to uvedl na pravou míru - asi ve 21-22 letech jsem se rozhodl, že na to kašlu a prakticky se smířil s tím, že zůstanu sám. Začal jsem to znovu zkoušet až ve 25. A to z toho důvodu, že asi nepatřím mezi lidi, kteří by věřili, že jim něco spadne jen tak do klína. Část lidí mi říkala nebo říká, že musím zkoušet, část lidí říká netlačit na pilu, jsi ještě mladý...tak teď si jen vybrat. ![]() Ano, poslední dobou jsem to asi hrotil, ale asi na mě nějak dolehlo, že mi vlastně táhne už na 30 a když se rozhlédnu kolem, tak spousta mých kamarádů a kamarádek už mělo svatbu nebo vychovávají děti. Sice po sňatku a dětech momentálně rozhodně netoužím, ale donutilo mě to se zamyslet v širším kontextu směrem do budoucna. Jinak v zásadě s tím, co jsi napsala, souhlasím a ještě jednou děkuji. Je vidět, že to máš v hlavě srovnané a že jsi člověk, co umí přemýšlet. Mohl bych se zeptat, pokud to není tajné, jakým způsobem se ti nakonec povedlo najít onoho pravého?
07. 02. 2021, 18:25:01
(06. 02. 2021, 21:59:54)Morwen Napsal(a): Zdravím tě a taky vítám, James Parker. Díkes za reakci. Máš pravdu, to samé mi říkali na terapiích a vím to o sobě. Samozřejmě se snažím s tím něco dělat, ale jde to pomalu a často mě některé věci v životě hodí zase zpět na začátek. Vlastně je to vidět i na začátku mého příspěvku, kdy jsem se mírně pochválil, což by bylo před pár lety pro mě nemyslitelné tohle napsat veřejně. ![]()
07. 02. 2021, 19:25:03
(07. 02. 2021, 18:17:56)James Parker Napsal(a): Mohl bych se zeptat, pokud to není tajné, jakým způsobem se ti nakonec povedlo najít onoho pravého? Tajné to není ![]()
"Kníže se musí umět přetvařovat; ne z bázně, ale z opatrnosti. Měl by usilovat o to, aby se dozvěděl všechno, ale nemusí tuto znalost stále dokládat." královna Kristina
09. 02. 2021, 00:00:46
(07. 02. 2021, 18:17:56)James Parker Napsal(a): ........., že mi vlastně táhne už na 30 a když se rozhlédnu kolem, tak spousta mých kamarádů a kamarádek už mělo svatbu nebo vychovávají děti. Sice po sňatku a dětech momentálně rozhodně netoužím, ale donutilo mě to se zamyslet v širším kontextu směrem do budoucna. Nic si z toho nedělej, jsem na tom stejně, a to jsem ještě o 15 starší jak ty... jen nemůžu o sobě tvrdit, že bych se s tím zcela smířil. Jsou období, kdy mě to vadí a doléhá to na mě. Snad se mi s tím podaří smířit úplně, co nejdříve.
09. 02. 2021, 00:20:03
[quote pid='51752' dateline='1612821646']
Nic si z toho nedělej, jsem na tom stejně, a to jsem ještě o 15 starší jak ty... jen nemůžu o sobě tvrdit, že bych se s tím zcela smířil. Jsou období, kdy mě to vadí a doléhá to na mě. Snad se mi s tím podaří smířit úplně, co nejdříve. [/quote] Můj kamarád, do kterého jsem byla hodně zamilovaná roky, nikdy neměl zájem, tak se ženil až ve 45! Nikdy není pozdě...
09. 02. 2021, 09:19:31
(09. 02. 2021, 00:00:46)vye Napsal(a): Nic si z toho nedělej, jsem na tom stejně, a to jsem ještě o 15 starší jak ty... jen nemůžu o sobě tvrdit, že bych se s tím zcela smířil. Jsou období, kdy mě to vadí a doléhá to na mě. Snad se mi s tím podaří smířit úplně, co nejdříve. Myslím, že nějaké emoční výkyvy jsou normální, že tu a tam člověka zamrzí, že se něco nestalo (nebo právě stalo), že něco neudělal (nebo právě udělal), ale rozhodující je ten nejčastější, převládající stav. Takže asi záleží, co přesně si představuješ pod pojmem 'smířit úplně' ![]()
"Kníže se musí umět přetvařovat; ne z bázně, ale z opatrnosti. Měl by usilovat o to, aby se dozvěděl všechno, ale nemusí tuto znalost stále dokládat." královna Kristina
21. 02. 2021, 10:15:53
James Parker, sice se zpožděním, ale vítám tě tu též!
No, nejsi jediný, kdo to neumí se vztahy a se ženami! ![]() ![]() Ale zpátky k tomu dobrému sebevědomí. Bez něj to nejde. Ano, chválit sám sebe je takové minimum, možná z nouze ctnost. Snad to i funguje. Také jsem to zkoušel, přišlo mi to spíše vtipné, ale proč ne, už že se člověk zasměje hodně pomůže! Mně to ale třeba nestačilo. Já vždycky potřebuji jasné důkazy. No, řekl, bych, že jsem své sebevědomí dal do pořádku teprve potom, když mi asi pět šest let v práci říkali, jak podávám neustále nadprůměrné výkony. Díky bohu za ty každoroční pohovory! Tak jsem se naučil vážit si sám sebe. Asi šest let to trvalo, možná mám dlouhé vedení ![]() Ze své zkušenosti bych také řekl, že nemá smysl zkoumat to, čím byly problémy způsobeny. Důležitá je přítomnost, která ti utíká... Úvahy, co je na tobě špatně a co bys měl změnit... ono to vede k tomu, jak vlastně píšeš, máš se chovat jak kkt a bude to fungovat. Jenže tvým cílem není mít každý večer jinou ženskou, ale jednu, se kterou zůstaneš napořád. A tam to chce jiný přístup. Musíš být takový, jaký jsi a pokud by opravdu bylo třeba něco změnit, tak se o to přirozeně a bez námahy postará to tvé nové sebevědomí. Nebo jinak řečeno, jakmile si začneš vážit dostatečně sám sebe, přirozeně se změníš. No, k tomu hledání... člověk si během života asi několikrát řekne, že bude raději sám, ale pak si to stejně většinou zase rozmyslí! ![]() ![]() A jednu věc nakonec. Jsi chytrý člověk, já myslím, že tomu porozumíš. Je třeba mít k lidem a jejich potřebám respekt. A tak já tvrdím, každá žena má právo tě odmítnout, stejně tak ty máš právo odmítnout kohokoli. Ono to seznamování je určitý sport, buď vyhraješ nebo prohraješ. Odmítla? No a co? Tak jsi prohrál... kvůli prohře se nic nehroutí. Měla snad přijmout a pak ti časem po večerech nadávat, že já husa hloupá si s tebou tenkrát začala... Co bude lepší? ![]() Hodně zdaru na tvé cestě!
21. 02. 2021, 11:45:05
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 21. 02. 2021, 11:45:36 uživatelem Mar-diskusni-forum-gret.)
Většina žen se schopna tolerovat vzhledově nedostatky partnera,,ale potřebuje vnitřně souznit. Muž to má naopak, požaduje dokonalý zevnějšek a dokáže tolerovat spoustu povahových nedokonalosti. Z jeho pohledu.
24. 02. 2021, 01:50:46
(21. 02. 2021, 10:15:53)d-kun Napsal(a): James Parker, sice se zpožděním, ale vítám tě tu též! Z velké části je to dané chemií, protože tito kkti mají většinou dar atraktivního vzhledu a na to mladé holky letí. Většinou tyto ženy když to zjistí co je to za kkty, mají v naprosté většině s tím kktem už udělané děti. A přesně takových žen jsou pak plné seznamky. Některé ženy se neponaučí a seznámí se s dalším kktem. Ty ostatní co se poučí, začnou upřednostňovat jiné hodnoty, než vzhled a machrování. |
|
Pravděpodobně související témata... | |||||
Téma | Autor | Odpovědi | Shlédnutí | Poslední příspěvek | |
Můj příběh | sang-diskusni-forum-ius94 | 0 | 688 |
18. 08. 2022, 21:58:20 Poslední příspěvek: sang-diskusni-forum-ius94 |
|
Můj příběh | Arch-diskusni-forum-ippus | 4 | 5874 |
17. 08. 2022, 18:59:51 Poslední příspěvek: Nevim-diskusni-forum-Neznam |
|
Můj příběh | Ilm-diskusni-forum-atar | 35 | 34440 |
03. 06. 2021, 18:11:02 Poslední příspěvek: Ilm-diskusni-forum-atar |
|