Pro všechny členy fóra tady nějakou dobu máme seznamku. Třeba tam právě ty najdeš spřízněnou duši.
Doporučujeme přečíst pravidla fóra a řídit se jimi. Za jejich neustálé nedodržování hrozí omezení přístupu.

Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Uvědomil jsem si, že rodina je pro mě důležitější než intimita
Ahojte,

vlastně nevím jestli sem patřím, možná spíš ne. Jsem muž, je mi 35 let a celoživotně mě přitahují muži. Nikdy jsem neměl dlouhodobý intimní vztah a z těch pár sexuálních zkušeností moc dobré zážitky nemám a dospěl jsem k tomu, že k životu fyzický intimní kontakt nepotřebuji. Ale jinak mě muži vizuálně přitahují a vzrušují. Poslední dobou však také řeším, co se sebou a se svým životem, nejsem schopen dlouhodobého intimního vztahu s mužem, nedovedu si představit, že bychom spolu sdíleli lože a měli romantický vztah. Již delší dobu je mi ale také jasné, a je to silnější motivace, že bych chtěl rodinu, tj. zplodit a vychovat vlastní děti, předat jim něco do života, společně je vychovat a fungovat jako rodina.  Jelikož mi nejde o intimitu, praktičtější by to asi bylo se ženou. Se ženou, která nijak zvlášť nepotřebuje, či lépe dokonce odmítá intimitu, ale chtěla by mít rodinu a má jasno v tom že chce vlastní děti. A bude jí k tomu stačit stabilní, i když jen velmi přátelský, nikoli romantický, vztah. Tj. Představuji si to tak že bychom žili spolu jako dobří přátelé, kteří si mají co říct, rádi spolu tráví čas a pak spolu vychovávali naše vlastní děti a sdíleli všechny radosti které s tím jsou spjaty… Všichni kamarádi kolem mě zakládají rodiny a vidím že to je ten skutečný smysl života…. A důvod proč žít a zestárnout… sledovat pokroky vlastních dětí v životě, radovat se z toho, jak objevují svět…  Snad je šance najít nějakou ženu která to má podobně, která třeba má i špatné zkušenosti s muži a moc jim už nevěří ale přesto chce blízkost a časem i rodinu, která chce chlapa kterému bude moci věřit a domácnost pro ni bude bezpečný přístav. Myslíte, že to má smysl? A že mám šanci snažit se seznámit zde resp. na seznamkách pro asexuály? Nebo jít jinam? Nebo se na to úplně vykašlat? Samozřejmě je to hrozně složité protože bych taky rád založil rodinu s osobou která bude mít podobné hodnoty, zájmy… miluji sport, cestování, turistiku a celkově aktivní životní styl, zajímám se o svět kolem sebe…  

Děkuji za reakce!
Odpovědět

Pravděpodobně související témata…
Téma Autor Odpovědi Shlédnutí Poslední příspěvek
  Jiné myšlenky než realita. Anett-diskusni-forum-eFilth 6 17370 12. 08. 2017, 00:26:05
Poslední příspěvek: ad-diskusni-forum-evr

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)
Partneri / zpetne odkazy: BIGvideo.cz – 10 000+ videí zdarma! Googluj Autobaterie Stock charts Forex