Pro všechny členy fóra tady nějakou dobu máme seznamku. Třeba tam právě ty najdeš spřízněnou duši.
Doporučujeme přečíst pravidla fóra a řídit se jimi. Za jejich neustálé nedodržování hrozí omezení přístupu.

Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[opraveno] Nezobrazení inzerátu
Ahoj, nevíte někdo, proč se můj inzerát nezobrazuje? Dík za radu.
Odpovědět
Zdarec. Navstivil jsem tvuj profil a kliknul v pravo dole na tvuj inzetat. Zobrazil se mi. V nem jsou v levem dolnim rohu zobrazeny nuly v miste, kde by se melo spravne  zobrazit datum zverejneni inzeratu. Nejakym nedopatrenim se tam datum nezobrazilo a protoze jsou inzetaty razeny podle data, nejspis byl kvuli tem nulam zarazen na uplny konec databaze. Hodnota nula totiz odpovida datu 1.1.1900, takze jako nejstarsi inzerat v historii stranky musi byt logicky zarazen na konec seznamu. Podle me bude v tech mistech, ale protoze se stare inzetaty po case automaticky nemazou, nahromadili se jich behem let mozna stovky a na konec seznamu se jen tak nedoklikas.
Odpovědět
Udelal jsem takovy maly pokus. Podal jsem si pred chvili inzerat, abych zjistil, jestli byla chyba u tebe, nebo na servru. Chyba je ve skryptu na strane servru. K inzeratu mi totiz take priradilo datum 0 a tak se mi take nezobrazuje. To ovsem vysvetluje, proc se uz tak dlouho nezobrazuji v seznamce novejsi inzeraty. Je potreba oslovit administratora, aby ostranil chybu ve skriptu.
Odpovědět
(před 11 hodin(y))Jindra Napsal(a): Udelal jsem takovy maly pokus. Podal jsem si pred chvili inzerat, abych zjistil, jestli byla chyba u tebe, nebo na servru. Chyba je ve skryptu na strane servru. K inzeratu mi totiz take priradilo datum 0 a tak se mi take nezobrazuje. To ovsem vysvetluje, proc se uz tak dlouho nezobrazuji v seznamce novejsi inzeraty. Je potreba oslovit administratora, aby ostranil chybu ve skriptu.

Dík, žes mi potvrdil, že je to nefunkční.
Odpovědět
Během modernizace kódu byla vyrobena chyba (špatné formátování aktuálního data a času). :-(
Chybu jsem opravil a datum na inzerátech, kterých se problém týkal, jsem změnil na "dnes o půlnoci".
Odpovědět

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)
Partneri / zpetne odkazy: BIGvideo.cz – 10 000+ videí zdarma! Googluj Autobaterie Stock charts Forex