08. 02. 2017, 02:10:26
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 08. 02. 2017, 02:14:39 uživatelem drum-diskusni-forum-mond.)
(29. 10. 2016, 14:59:17)věčný panic Napsal(a): Já netoužím pořídit si děti a myslím, že pro nás asexuály je to tak správně. Chtít dítě a odmítat sexuální život, to vůbec nejde dohromady. Snad jedině, kdyby se dva asexuálové domluvili, že si pořídí dítě umělým oplodněním, ale to už mi připadá jako extrémní fantazie.
Proč by to nemělo jít dohromady? Mít dítě, milovat ho, vychovávat ho, snažit se mu dávat to nejlepší vůbec, ale vůbec nesouvisí s tím, jestli večer předvádím nějakou trapnou gymnastiku s partnerkou v posteli či nikoliv. Samozřejmě najít partnerku, které nevadí mužova asexuální orientace a navíc je ochotná podstoupit umělé oplodnění je poněkud oříšek, ale není to nereálné. Mě se to poštěstilo, odevzdal jsem na klinice kelímek a máme nádhernou roční dceru.
To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment (Ralph Waldo Emerson)