Pro všechny členy fóra tady nějakou dobu máme seznamku. Třeba tam právě ty najdeš spřízněnou duši.

Odpovědět 

Hodnocení tématu:
  • 2 Hlasů - 2.5 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Máme konkurenci :-D
Autor Zpráva
Frigi Offline
ıƃıɹɟ
*

Připojen(a): 13. 08. 2008
Hodnocení: 3
Příspěvek: #11
RE: Máme konkurenci :-D
Však jak jsem psal - ukáže to čas. Je pravda, že se zdejší diskuze od tématu asexuality často odchylují, ale mně osobně to vyhovuje. Samozřejmě lze o jiných věcech diskutovat jinde, považuji však za zajímavé mít možnost zjistit, jaký postoj k danému tématu zaujímá komunita asexuálů, ačkoli se jich přímo vůbec netýká.
Ještě co se Vlastina tématu týče, její téma bylo přeci jen z oblasti, již valná část populace považuje za přinejmenším problematickou, je tedy otázkou, zda by se s odmítavým postojem nesetkala prakticky kdekoli mimo fóra specificky zaměřená.

53x + m3 = 0
10. 07. 2009 15:58:53
Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Like Post Citovat příspěvek v odpovědi
Backstreet Boy Offline
Ekonom fóra :-)

Připojen(a): 09. 08. 2008
Hodnocení: 8
Příspěvek: #12
Kexiku, hacknem jí to Mrkající

[Obrázky: banner_reformycz.gif]
Je obrovský rozdíl mezi tím být chudý a být bez peněz. Být bez peněz je dočasný stav. Chudoba je stav mysli.
10. 07. 2009 17:11:53
Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Like Post Citovat příspěvek v odpovědi
hic iacet Offline
glosatorka
*

Připojen(a): 04. 08. 2008
Hodnocení: 14
Příspěvek: #13
(10. 07. 2009 17:11:53)Backstreet Boy napsal(a):  Kexiku, hacknem jí to Mrkající
Presne to jsem cekala Mrkající
Nechapu, proc je kvuli tomu takove pozdvizeni. Clovek muze stokrat (uprimne!) napsat, ze to nema byt konkurence, ale asi je to zbytecne Usmívající se A i kdyby to konkurence by mela. Tak co? Usmívající se

Laissez-faire...
10. 07. 2009 23:45:34
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Like Post Citovat příspěvek v odpovědi
Zafod Biblbrox Offline
Prezident vesmíru
*

Připojen(a): 13. 04. 2009
Příspěvek: #14
ale sak uz ich nechajte...nech si baby pokecaju Mrkající

-Je mnoho lidí, kteří by se nikdy nezamilovali, kdyby o lásce neslyšeli mluvit.
-Stárnutí je otrava, ale je to jediný způsob, jak se dožít vysokého věku.
-Čím déle jsem tu a uvědomuji si, co je vlastně život, tím víc chápu, že nezáleží na tom, jak a kdy člověk zemře, ale jestli někdy skutečně a opravdově žil.
10. 07. 2009 23:50:55
Zafod Biblbrox Offline
Prezident vesmíru
*

Příspěvek: #15
Vysmátý sak som tam nakukol, su tam len dve baby a asi aj viem ktore Usmívající se

-Čím déle jsem tu a uvědomuji si, co je vlastně život, tím víc chápu, že nezáleží na tom, jak a kdy člověk zemře, ale jestli někdy skutečně a opravdově žil.
11. 07. 2009 00:03:46
Zafod Biblbrox Offline
Prezident vesmíru
*

Příspěvek: #16
a si v tom namoceny uz aj ty Vysmátý

11. 07. 2009 00:07:24
hic iacet Offline
glosatorka
*

Připojen(a): 04. 08. 2008
Hodnocení: 14
Příspěvek: #17
(11. 07. 2009 00:03:46)Zafod Biblbrox napsal(a):  Vysmátý sak som tam nakukol, su tam len dve baby a asi aj viem ktore Usmívající se
Jedna ma stejny nick jako tady a druha ma v podpisu nick, pod kterym je zde - tva detektivni prace je obdivuhodna Pán zelený
A co vic by clovek cekal po tydnu fungovani toho fora, ze ano Usmívající se
Takze to zopakuju jeste jednou (ano, jsem vytrvala Usmívající se ), to forum nema byt konkurenci, tudiz nehraje ani na pocet uzivatelu, ani na pocet prispevku.

Laissez-faire...
11. 07. 2009 00:35:32
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Like Post Citovat příspěvek v odpovědi
Frigi Offline
ıƃıɹɟ
*

Připojen(a): 13. 08. 2008
Hodnocení: 3
Příspěvek: #18
Zerubis v tom není namočnený, on jenom pozvedá úroveň Vysmátý

53x + m3 = 0
11. 07. 2009 10:21:41
Zafod Biblbrox Offline
Prezident vesmíru
*

Příspěvek: #19
ja viem, len mi to pripada ako na truc. Tu sme nenasli pochopenie, tak si zalozime svoje forum a bude podla nas. Ale sak mame demokraciu, tak nech si kazdy kona podla slobodnej vole. Ja im to prajem, nech sa to len rozbehne. Cim bude o asexualite viac webov tym lepsie. Aspon vojde do povedomia ludi a aj skostnateni nasinci budu vediet o tomto smere (ne)sexuality.

11. 07. 2009 12:25:31
Odpovědět 

Skok na fórum:

Partneri / zpetne odkazy

BIGvideo.cz – 10 000+ videí zdarma! Googluj Autobaterie Stock charts Forex