Pro všechny členy fóra tady nějakou dobu máme seznamku. Třeba tam právě ty najdeš spřízněnou duši.

Odpovědět 

Hodnocení tématu:
  • 2 Hlasů - 2 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Asexualitu chápal jako projev nezájmu
Autor Zpráva
Veverka Offline
Nováček
*

Připojen(a): 26. 11. 2009
Hodnocení: 0
Příspěvek: #1
Asexualitu chápal jako projev nezájmu
Od mládí mě sex nelákal. V mých erotických představách nefigurovaly osoby jen předměty. Nedokázala jsem si představit, že bych s někým spala, přišlo mi to nechutné. Přesto jsem toužila po partnerovi, se kterým bych mohla sdílet pocity, cestovat a bavit se. Sex jsme považovala za nutné zlo, bez něhož bych nemohla mít muže a doufala jsem, že když ho přetrpím, budu mít hezký vztah. Ale to byl špatný přístup, který vedl akorát k veliké citové ráně a bolesti.

Svého prvního (a jediného) sexuálního partnera jsem měla až ve 25 letech. Náš vztah byl celkem dobrý, hodně jsme cestovali po památkách a chodili po přírodě, dobře jsme se spolu bavili. Sex jsem odkládala, jak jen to šlo, ale pak jsem na něj musela přistoupit, abych ho neztratila. První zkušenost byla strašná, i když se snažil. Bylo to bolestivé a nepřinášelo mi to vůbec nic pozitivního (k sexuálnímu prožitku potřebuji být sama), nelíbilo se mi mazlení, líbání, objímání a upocenost styku atd. Snažila jsem se sexu všemožně vyhýbat. Jenže on byl náruživý a můj odmítavý postoj chápal jako projev nezájmu. Snažila jsem se mu vysvětlit svůj názor na sex, ale nebyl schopen to pochopit. Dával mi najevo, že jsem divná a jeho přátelé ho v tom podporovali. Vzath se začal hroutit a po třech a půl letech přišel konec.

Teď jsem sama a příliš mě to nebaví. Na druhou stranu jsem ráda, že jsem se zbavila sexu, dotyků atd. Časem bych chtěla mít miminko, ale ne sexuálního partnera.

Myslím, že můj odpor k sexu hodně vychází z naší rodiny, kde se k sobě rodiče chovali dost odtažitě a bez lásky. Navíc mi sex přijde ponižující a zvířecí[/font]. Protiví se mi taky to, že je sex považován za cosi povinného.
26. 11. 2009 14:34:52
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Like Post Citovat příspěvek v odpovědi
Arakachna Offline
Pan Kachna
*

Připojen(a): 26. 10. 2009
Příspěvek: #2
RE: Asexualitu chápal jako projev nezájmu
Nenapsat ze si mela prvni sex ve 25 letech, tak si myslim ze si miunka, mate uplne stejny problem,ale doslova a do pismene.
26. 11. 2009 16:33:33
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Like Post Citovat příspěvek v odpovědi
Agáta Offline
Nováček
*

Připojen(a): 01. 11. 2009
Příspěvek: #3
Ahojky, jsem na tom podobně, a určitě je nás tu víc, takže vítej mezi námi :o))
27. 11. 2009 16:30:45
Veverka Offline
Nováček
*

Připojen(a): 26. 11. 2009
Příspěvek: #4
Díky za podporu.
01. 12. 2009 13:37:08
davidhavlik Offline
Nováček
*

Připojen(a): 01. 12. 2009
Příspěvek: #5
Dívku jako ty bych měl moc rád za manželku. Mám úplně stejný problém ve vztahu k ženám i mužům.
01. 12. 2009 15:30:24
Adriane Fox Offline
studentka psychologie

Připojen(a): 07. 11. 2010
Hodnocení: 4
Příspěvek: #6
-> Veverka: Vítej mezi námi
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 20. 04. 2011 13:06:39 od Lur Raven.)
20. 12. 2010 11:04:17
Odpovědět 

Pravděpodobně související témata ...
Téma: Autor Odpovědi: Shlédnutí: Poslední příspěvek
  No to by mě zajímalo jak mu to řeknu jako Hanka 32 3668 04. 12. 2011 18:39:24
Poslední příspěvek: thori
  Asexualita jako následek nemoci, traumatu longstocking 9 1798 02. 08. 2011 20:50:34
Poslední příspěvek: dadka

Skok na fórum:

Partneri / zpetne odkazy

BIGvideo.cz – 10 000+ videí zdarma! Googluj Autobaterie Stock charts Forex