29. 03. 2011, 21:36:37 

Ahoj lidičky.
Jsem rád, že jsem objevil tyhle stránky. Jen doufám, že tu nebudu nikomu vadit , protože narozdíl od většiny zde registrovaných jsem gay. Já vím, každý tu máte svých starostí dost, přesto chci napsat, že nás gayů je nepoměrně méně a pro mě jako pro člověka s minimálním zájmem o sex je tedy mnohem težší najít někoho podobného než pro vás. (Vás heteráků je prostě víc, ale i tak to nikdo nemáte jednoduché, to je mi jasné.)
, protože narozdíl od většiny zde registrovaných jsem gay. Já vím, každý tu máte svých starostí dost, přesto chci napsat, že nás gayů je nepoměrně méně a pro mě jako pro člověka s minimálním zájmem o sex je tedy mnohem težší najít někoho podobného než pro vás. (Vás heteráků je prostě víc, ale i tak to nikdo nemáte jednoduché, to je mi jasné.)
Já jen že jsem už léta sám prakticky sám, protože pochopení pro můj nezájem o sex jsem u žádného partnera zatím nenalezl. Mých vztahů nebylo mnoho, ale všechny skončily stejně: dostal jsem nakonec pokaždé košem, protože jsem nechtěl sexovat. Ale i o tom tu asi víte své.
 Mých vztahů nebylo mnoho, ale všechny skončily stejně: dostal jsem nakonec pokaždé košem, protože jsem nechtěl sexovat. Ale i o tom tu asi víte své.  

Kdo máte zájem, mrkněte na můj profil a případně písněte. Mějte se dobře.
PETR

Jsem rád, že jsem objevil tyhle stránky. Jen doufám, že tu nebudu nikomu vadit
 , protože narozdíl od většiny zde registrovaných jsem gay. Já vím, každý tu máte svých starostí dost, přesto chci napsat, že nás gayů je nepoměrně méně a pro mě jako pro člověka s minimálním zájmem o sex je tedy mnohem težší najít někoho podobného než pro vás. (Vás heteráků je prostě víc, ale i tak to nikdo nemáte jednoduché, to je mi jasné.)
, protože narozdíl od většiny zde registrovaných jsem gay. Já vím, každý tu máte svých starostí dost, přesto chci napsat, že nás gayů je nepoměrně méně a pro mě jako pro člověka s minimálním zájmem o sex je tedy mnohem težší najít někoho podobného než pro vás. (Vás heteráků je prostě víc, ale i tak to nikdo nemáte jednoduché, to je mi jasné.)Já jen že jsem už léta sám prakticky sám, protože pochopení pro můj nezájem o sex jsem u žádného partnera zatím nenalezl.
 Mých vztahů nebylo mnoho, ale všechny skončily stejně: dostal jsem nakonec pokaždé košem, protože jsem nechtěl sexovat. Ale i o tom tu asi víte své.
 Kdo máte zájem, mrkněte na můj profil a případně písněte. Mějte se dobře.
PETR

Just because I can´t "do it" doesn´t mean I don´t love you.
 Just because I can´t "do it" doesn´t mean I don´t love you.