12. 04. 2015, 10:48:15
Ahoj, koukám, že zatím nikdo nereagoval, tak se vyjádřím já
.
Je dobře, že sis uvědomila, že přizpůsobováním se jiným lidem štěstí nezískáš. Je dobře, když se člověk naučí žít svůj život tak, jak chce, a ne žít pro život ostatních, zatímco ten jeho vlastní mu utíká mezi prsty
. Já jsem si to rovněž uvědomila a od těch dob se mi žije mnohem lehčeji, a také jsem získala zdravé sebevědomí
.
S větou, že na co provozovat činnost, která vede k produkci dětí, se ztotožňuji
. Také děti nechci a na druhou stranu, jakožto asexuálky navíc nemusíme pořád řešit téma antikoncepce
.
Pár anime mám taky ráda, ale převažují hlavně filmy od studia Ghibli, ty zbožňuji až asi na tři výjimky všechny
.

Je dobře, že sis uvědomila, že přizpůsobováním se jiným lidem štěstí nezískáš. Je dobře, když se člověk naučí žít svůj život tak, jak chce, a ne žít pro život ostatních, zatímco ten jeho vlastní mu utíká mezi prsty

S větou, že na co provozovat činnost, která vede k produkci dětí, se ztotožňuji

Pár anime mám taky ráda, ale převažují hlavně filmy od studia Ghibli, ty zbožňuji až asi na tři výjimky všechny

„Když jsem přišel do školy, zeptali se mě, co chci být, až vyrostu. Napsal jsem "šťastný". Řekli mi, že nerozumím zadání. A já jim řekl, že oni nerozumí životu.“ John Lennon