Ahoj 
Moc nevím jak začít
Asi takhle... Mezi 15 a 16 roky mýho života jsem měla první sexuální styk, kterej teda fakt jako ty lovestory ve filmech nebyl - opilý, mladý, blbý... během následujících 3 let jsem si prošla pár vztahama, nutno podotknout, že teda byly opravdu prapodivný. Teď jsem 2 roky sama. Během těch dvou let jsem se vyspala s jedním fakt dobrým kamarádem - nic z toho, a známím - opět půl hodina života o ničem. Sex mi prostě nechybí, nebaví mě, dokonce se i děsím toho, až si najdu nějakýho frajera, páč chlapy to mívaj většinou se sexem trochu jinak. Jenže ono aby to nebylo moc jednoduchý, tak já si to zkomplikuju - třeba když jsem měla bývalého partnera, tak jsem jakoby třeba i měla pocit, že mam chuť na sex, jenže ve chvíli, kdy se mě dotkl, mě tahle chuť absolutně přešla a bylo po chuti.
V podstatě jsem ve 20 letech zjistila, že mě to nebaví, nechybí mi to a k životu to nepotřebuju.. :/ Já fakt nevim. Není tu někde někdo, kdo to má stejně?
Celkem by mě zajmalo, jak to vnímaj lidi, který sou na podobný, či stejný vlně.
Každopádně jak to tu tak pročítám, tak mám konečně po dlouhý době pocit, že nejsem UFON!!

Moc nevím jak začít

V podstatě jsem ve 20 letech zjistila, že mě to nebaví, nechybí mi to a k životu to nepotřebuju.. :/ Já fakt nevim. Není tu někde někdo, kdo to má stejně?