06. 01. 2011, 14:04:25 

Ahoj, dovolte mi par vet na uvod Nahodou jsem brouzdala po jednom zpravarském serveru, kde jsem nasla clanek, ktery popisoval, ze lide mohou byt stastni i bez sexu. Tam jsem taky nasla odkaz na tohle forum. Chvilku uz tu brouzdam a procitam a musim podekovat vam vsem, co tady pisete svoje pribehy. Poznala jsem se ve vetšine z nich a az dosud jsem si myslela, ze jsem divna. Jsem rada, ze to tak neni
 Nahodou jsem brouzdala po jednom zpravarském serveru, kde jsem nasla clanek, ktery popisoval, ze lide mohou byt stastni i bez sexu. Tam jsem taky nasla odkaz na tohle forum. Chvilku uz tu brouzdam a procitam a musim podekovat vam vsem, co tady pisete svoje pribehy. Poznala jsem se ve vetšine z nich a az dosud jsem si myslela, ze jsem divna. Jsem rada, ze to tak neni  

Nahodou jsem brouzdala po jednom zpravarském serveru, kde jsem nasla clanek, ktery popisoval, ze lide mohou byt stastni i bez sexu. Tam jsem taky nasla odkaz na tohle forum. Chvilku uz tu brouzdam a procitam a musim podekovat vam vsem, co tady pisete svoje pribehy. Poznala jsem se ve vetšine z nich a az dosud jsem si myslela, ze jsem divna. Jsem rada, ze to tak neni

Just because I can´t "do it" doesn´t mean I don´t love you.
 Just because I can´t "do it" doesn´t mean I don´t love you.