| 

Registrován od: 11. 08. 2013

Hodnocení: 
0 

Ahoj všem,náhodou jsem dnes narazil na tuto stránku a po chvíli přemíšlení jsem se tu zaregistroval se skrytým přáním poznat nové lidi, jejichž "cítění" je podobné, jako to mé, nové přátele, se kterými budu moct pokecat o všem možném a tak, a kterým se budu moct svěřit opravdu se vším, co mě trápí (jako třeba nepochopení ze strany lidí, od kterých bych to nečekal). Snad tu poznám i pár potencionálních přátel z mého rodného města, se kterými bych se mohl poznat i osobně.

Pravé přátelství se zakládá na tom, že máte důvod se bavit i tehdy, když nemáte stejný názor na rozdílné věci... I když si navzájem zkritizujete své názory, pořád to není překážkou pro to, se navzájem bavit... Protože vzájemná kritika může lépe pomoci pochopit toho druhého... A proto se pravé přátelství skrývá v zájemné toleranci, nestranné kritice a absolutním pochopení...

Registrován od: 24. 01. 2011

Hodnocení: 
4 

Tak snad že bys začal uvedením jména toho města, jinak se moc lidí hlásit nebude   
 "Podívejte se, Alžběto, co já mám před sebou úkolů: trojtaktní motor, zvukový film, vyzvednout význam Komenského. A kdybych měl rodinu, tak by tady stálo tři litry mléka, půlku chleba, vyzvednout sako z čistírny." (Jára Cimrman, ležící, spící) 

Registrován od: 11. 08. 2013

Hodnocení: 
0 

12. 08. 2013, 10:10:06 
		Snad postačí vyzraditi, že jsem z kraje Libereckého...

Pravé přátelství se zakládá na tom, že máte důvod se bavit i tehdy, když nemáte stejný názor na rozdílné věci... I když si navzájem zkritizujete své názory, pořád to není překážkou pro to, se navzájem bavit... Protože vzájemná kritika může lépe pomoci pochopit toho druhého... A proto se pravé přátelství skrývá v zájemné toleranci, nestranné kritice a absolutním pochopení...

Registrován od: 25. 02. 2013

Hodnocení: 
8 

Tak vitaj v klube, snád ti tu príde niekto sympatický    
Si pripadám, ako hlavný uvítač =D

"Pluto vyšle arciďábla Belfagora na tento svět a uloží mu za povinnost, aby se oženil; stane se, Belfagor si vezme ženu;
 a nemoha snést její zpupnost, dá radši přednost návratu do pekel, než aby se s ní znovu svázal."

Hodnocení: 
4 

(12. 08. 2013, 10:10:06)LišákLizerdovský Napsal(a):  Snad postačí vyzraditi, že jsem z kraje Libereckého... 
Takže všichni Trutnováci, hlaste se mu, půjdete na pivo!

"Podívejte se, Alžběto, co já mám před sebou úkolů: trojtaktní motor, zvukový film, vyzvednout význam Komenského. A kdybych měl rodinu, tak by tady stálo tři litry mléka, půlku chleba, vyzvednout sako z čistírny." (Jára Cimrman, ležící, spící) 

Registrován od: 20. 10. 2009

Hodnocení: 
0 

A což takhle třeba Jablonec?    Nicméně se tu možná formuje takový menší  soukromý sraz    

Registrován od: 23. 08. 2012

Hodnocení: 
0 

(08. 09. 2013, 11:28:50)Fydis Napsal(a):  A což takhle třeba Jablonec?  Nicméně se tu možná formuje takový menší  soukromý sraz  
jo,ve dvou. 
ty s troskou na troskach  
nebo 
on s kustkou na kosti

Hodnocení: 
4 

(08. 09. 2013, 14:08:53)Nikita Napsal(a):  jo,ve dvou.ty s troskou na troskach
 nebo
 on s kustkou na kosti

Když už neznáš háčky/čárky, piš aspoň velký písmena, kosočtverče!    
 "Podívejte se, Alžběto, co já mám před sebou úkolů: trojtaktní motor, zvukový film, vyzvednout význam Komenského. A kdybych měl rodinu, tak by tady stálo tři litry mléka, půlku chleba, vyzvednout sako z čistírny." (Jára Cimrman, ležící, spící) |