Pro všechny členy fóra tady nějakou dobu máme seznamku. Třeba tam právě ty najdeš spřízněnou duši.
Doporučujeme přečíst pravidla fóra a řídit se jimi. Za jejich neustálé nedodržování hrozí omezení přístupu.

Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Proč mé stránky stále klesají, i když investuji spoustu času do SEO?
Měl jsem úplně stejný problém – dřel jsem na SEO, trávil hodiny analýzami a technickými úpravami, ale výsledky se dostavovaly pomalu, nebo vůbec. Až jsem zjistil, že mi chybí ta nejdůležitější složka – kvalitní zpětné odkazy. Bez silných a relevantních odkazů nemůžete očekávat vyšší pozice. Naštěstí jsem objevil https://linkbuildingczechrepublic.cz/cs/ , kteří mi pomohli s kvalitním linkbuildingem a moje výsledky se začaly zlepšovat téměř okamžitě. Pokud chcete, aby vaše stránky opravdu vzrostly, doporučuji zaměřit se na budování silných odkazů!
Odpovědět

Pravděpodobně související témata…
Téma Autor Odpovědi Shlédnutí Poslední příspěvek
  Můžu být asexuál, i když mě vzrušuje ženské tělo? Voj-diskusni-forum-ife 17 42392 25. 11. 2017, 10:26:19
Poslední příspěvek: -diskusni-forum-
  Hurá, konečně stránky pro mě! fabius 7 20795 21. 09. 2013, 19:29:18
Poslední příspěvek: Sunnylo-diskusni-forum-vesToby
  Pozdrav a díky za tyto stránky ke-diskusni-forum-ri 8 27923 18. 08. 2010, 11:06:29
Poslední příspěvek: hic -diskusni-forum-iacet

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)
Partneri / zpetne odkazy: BIGvideo.cz – 10 000+ videí zdarma! Googluj Autobaterie Stock charts Forex