ChildFreeMan
Inžinýr

Připojen(a): 24. 01. 2011
Hodnocení: 4
|
RE: aktivita uživatelů
Říkáš tedy, že MyBB je na houby? Už bys do toho nešel? Já o něm totiž uvažuju pro jeden projekt a jak to tady vidím, tak mě to nahlodalo.
"Podívejte se, Alžběto, co já mám před sebou úkolů: trojtaktní motor, zvukový film, vyzvednout význam Komenského. A kdybych měl rodinu, tak by tady stálo tři litry mléka, půlku chleba, vyzvednout sako z čistírny." (Jára Cimrman, ležící, spící)
|
|
| 05. 11. 2011 07:44:20 |
|
|
ChildFreeMan
Inžinýr

|
Někdy za to požadujou pěkný pálky.
Já než do něčeho šťourám, zálohuju sám.
"Podívejte se, Alžběto, co já mám před sebou úkolů: trojtaktní motor, zvukový film, vyzvednout význam Komenského. A kdybych měl rodinu, tak by tady stálo tři litry mléka, půlku chleba, vyzvednout sako z čistírny." (Jára Cimrman, ležící, spící)
|
|
| 05. 11. 2011 17:42:22 |
|
|
Backstreet Boy
Ekonom fóra :-)

Připojen(a): 09. 08. 2008
Hodnocení: 8
|
njn, sorry, já to měl hlavně zazálohovat předtím, než jsem resetovat ty pluginy. Ono totiž když se nějakej plugin (jako seznamka, nástěnky, apod.) vypne, tak se smažou i data. Myslím, že Kexík tu databázi nějak průběžně zálohuje, ale i tak bych byl pro neobnovování - nástěnky ještě možná, ale napsat si inzerát do seznamky zabere chviličku, a aspoň se takhle vyčistí ty neaktuální inzeráty (když jsme rušili tu minulou seznamku, tak inzerát do té nové podalo tak 10% uživatelů - a to jsem všechny předem upozorňoval, že se to bude rušit!)
btw fotogalerie snad funguje, ne? Akorát ty náhledu mají trochu jiný orzměry, než by bylo potřeba. S tím budeme muset něco ještě udělat, ale kromě rozložení stránek profilů by mělo být vše OK
![[Obrázky: banner_reformycz.gif]](http://www.reformy.cz/wp-content/uploads/2010/10/banner_reformycz.gif)
Je obrovský rozdíl mezi tím být chudý a být bez peněz. Být bez peněz je dočasný stav. Chudoba je stav mysli.
|
|
| 10. 11. 2011 02:55:31 |
|
|
vendemiaire
Samotář

Připojen(a): 09. 08. 2010
Hodnocení: 0
|
(10. 11. 2011 02:55:31)Backstreet Boy napsal(a): njn, sorry, já to měl hlavně zazálohovat předtím, než jsem resetovat ty pluginy. Ono totiž když se nějakej plugin (jako seznamka, nástěnky, apod.) vypne, tak se smažou i data. Myslím, že Kexík tu databázi nějak průběžně zálohuje, ale i tak bych byl pro neobnovování - nástěnky ještě možná, ale napsat si inzerát do seznamky zabere chviličku, a aspoň se takhle vyčistí ty neaktuální inzeráty (když jsme rušili tu minulou seznamku, tak inzerát do té nové podalo tak 10% uživatelů - a to jsem všechny předem upozorňoval, že se to bude rušit!)
btw fotogalerie snad funguje, ne? Akorát ty náhledu mají trochu jiný orzměry, než by bylo potřeba. S tím budeme muset něco ještě udělat, ale kromě rozložení stránek profilů by mělo být vše OK
Já nevím, ale já když na ty nové přidané fotky kliknu, tak se mi neukazují.
Až ticho bude hlasité, a slzy suché, možná pak poletíš vysoko dolů a nic se stane vším...
|
|
| 10. 11. 2011 09:30:31 |
|
|
kexik
Administrator

Připojen(a): 29. 07. 2008
Hodnocení: 8
|
Backstreet Boy: Diky za to poopravovani, ja na to jednak nemel cas a jednak ty vis lepe jak to funguje, kdyz jsi to psal puvodne  Kdyztak ja zalohy mam, tesne pred upgradem fora, tak jen dej vedet, nejlip mailem a ja ti je poslu...
ChildFreeMan: MyBB jako takove je super, prijde mi mnohokrat lepsi nez phpMyBB nebo jak to je. To co se stalo tady bylo proto, ze tady mame celkem dost vlastnich pluginu + nejake zasahy primo do kodu myBB, takze se to po updatu muselo opravit manualne....
Administrátor fóra
Máme se spatně proto, abychom lépe pochopili svět kolem a mohli si v budoucnu více vychutnat toho, až nám bude lépe.
[-kdysi-tu-byl-userbar-a-casem-snad-zas-bude-]
|
|
| 21. 11. 2011 15:27:40 |
|
|
ChildFreeMan
Inžinýr

|
Letos na to už nebudu mít asi čas, ale potřeboval bych nějakou diskusi naroubovat na Joomlu a tak si dělám všeobecný obrázek, nejlíp od aplikátorů. Naštvaný admin poučí víc než teoretický články.
|
|
| 21. 11. 2011 15:43:55 |
|
|