23. 04. 2013, 10:18:26 

(23. 04. 2013, 08:00:51)AlineDaryen Napsal(a): Jste statečné, holky. A je fuk, jestli je asexualita vrozená nebo důsledek traumatu, v praxi to vyjde jak koukám nastejno, takže zkušenosti můžeme sdílet.
Taky jsem se bála, že strach z mužů mě bude blokovat v zaměstnání, ale díky terapii se to razantně zlepšilo a po pravdě v tom hodně hraje roli i věk, ve třiceti mám zkrátka jiné sebevědomí, zkušenosti a vystupování než v osmnácti. Velkou roli ale hraje i pracovní kolektiv a prostředí, ve kterém se člověk pohybuje – tlumočnictví by mělo být celkem přijatelné, a v nejhorším je tu vždycky překladatelství, to můžu z vlastní zkušenosti vřele doporučit
Děkuji za odpověď
 Jsem moc ráda, že je šance to aspoň trošku změnit. Můžu se zeptat na tu terapii? To byla jen sezení s psychiatrem (popř. psychologem), nebo i něco jiného? Mně ta sezení moc nepomáhají, takže nějaká rada by bodla
 Jsem moc ráda, že je šance to aspoň trošku změnit. Můžu se zeptat na tu terapii? To byla jen sezení s psychiatrem (popř. psychologem), nebo i něco jiného? Mně ta sezení moc nepomáhají, takže nějaká rada by bodla  BTW na překladatelství nemám, neumím používat správné slovní obraty, napodobovat styl autora originálu a spoustu dalších věcí
 BTW na překladatelství nemám, neumím používat správné slovní obraty, napodobovat styl autora originálu a spoustu dalších věcí