24. 04. 2013, 00:12:47 

Shy - jak u koho někdo se tak narodí, ale může se i časem a okolnostmi stát. To je individuální.  U tebe cítím, že tam něco jako asexualita je, ale spíše bys měla zapracovat na svých vztazích s ostatními lidmi. Není nic špatného na tom že se s nikým neobjímáš na potkání apod. Moje mamka je v tomhle také chladnější a je jinak sex. činná
 U tebe cítím, že tam něco jako asexualita je, ale spíše bys měla zapracovat na svých vztazích s ostatními lidmi. Není nic špatného na tom že se s nikým neobjímáš na potkání apod. Moje mamka je v tomhle také chladnější a je jinak sex. činná  

Přijde mi, že se cítíš nejistá ve společnost, možná by bylo fajn se zamyslet nad tím jak vlastně působíš a jak vlastně na ostatní působíš, jestli opravdu "vysíláš" do okolí signály toho jaká jsi. Můj názor.
 Můj názor.

U tebe cítím, že tam něco jako asexualita je, ale spíše bys měla zapracovat na svých vztazích s ostatními lidmi. Není nic špatného na tom že se s nikým neobjímáš na potkání apod. Moje mamka je v tomhle také chladnější a je jinak sex. činná
 Přijde mi, že se cítíš nejistá ve společnost, možná by bylo fajn se zamyslet nad tím jak vlastně působíš a jak vlastně na ostatní působíš, jestli opravdu "vysíláš" do okolí signály toho jaká jsi.
 Můj názor.
 Můj názor.