Registrován od: 16. 09. 2009
Hodnocení:
0
Ahoj všichni
Nedávno jsem si přečetla článek o asexualitě a konečně se mi potvrdilo to, co už jsem dávno tušila ............ popis asexuality přesně vystihuje můj život a to jaká jsem.
Je mi 28 let, jsem z Prahy, letos jsem dokončila vysokou školu, mám fajn zaměstnání, pár bezva kamarádů ......... nikdy mě nebraly ty věci okolo sexu - nikdy jsem neměla žádný vážný vztah - dost lidí mě považuje za zvláštního tvora!! A nechápou, že dokážu bez sexu žít ......Ale mě je to fuk - jsem svá Chlapi po mě jdou docela dost, ale jen za účelem sexu!!! Jsem prý hezká, sympatická, inteligentní, zábavná a tajemná holka ...... Pokaždé když jsem s někým šla na rande, tak to vždy skončilo na tom, že jakmile to směřovalo k sexu, tak jsem se zasekla a vše skončilo ..... Už delší dobu jsem to proto vzdala a jsem raději sama. Kamarádi a kolegové z práce mi neustále někoho dohazují a neustále řeší, kdy už si někoho konečně najdu!!!!!!
Ale na druhou stranu bych moc ráda našla kluka, který by mě bral takovou jaká jsem a nebyla jsem pouze jeho sexuálním objektem. Sex mi opravdu nic neříká a ani ho nevyhledávám. Vůbec mi nechybí a nechápu lidi, co žijí pouze sexem!!!!! Vždyť na světě je daleko lepších věcí, které lze podnikat. Samozřejmě, že nejsem až taková frigida - ráda se mazlím a ani líbání mi nedělá problém, ale to je vše - víc nepotřebuji. Dokážu se bezhlavě zamilovat, ale jakmile se to začne točit okolo sexu, tak je konec .......
Ráda bych našla někoho jako jsem já - člověka, se kterým bych mohla cestovat, chodit na procházky, do divadla, do kina nebo jen tak si popovídat. Není mi cizí ani založení rodiny - jednou nebo dvakrát bych se obětovala, abych mohla mít dítě ))) Ale to je zatím hudba budoucnosti. Jsem ráda, že jsem konečně našla místo na planetě jménem Asexuál =o)
Registrován od: 02. 08. 2008
Hodnocení:
9
Ahoj Yvonne, vítej ! Nechci být skeptická hned na úvod, ale ti opravdoví mužští asexuálové povětšinou rodinu nechtějí. Řešením by bylo, hledat si člověka, pro kterého sex není prioritou ( a to může být, světe div se, i heterosexuál ), ale to byste si měli vyjasnit hned na úvod. Záleží na Tobě, jaké budeš mít priority...., jestli chceš normální, zdravý vztah, a nebo jen "zdání" nějakého soužití. Člověk asi nemůže mít všechno.
Nic tak neodhaluje charakter lidí jako to, čemu se vysmívají. (Johann Wolfgang Goethe)
Láska je něco prostého, a proto nikdo z nás nebude moci říci, že to nevěděl.(Iveta Hudáková)
Registrován od: 25. 04. 2009
Hodnocení:
5
Ahoj Yvonne
Já budu hned na úvod optimistkou a řeknu, že je úplně jedno, co muži většinou chtějí, hlavní je, co bude chtít ten Tvůj budoucí
Takže držím palce, ať najdeš co hledáš
Registrován od: 02. 08. 2008
Hodnocení:
9
17. 09. 2009, 16:14:31
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 17. 09. 2009, 16:17:22 uživatelem Ne-diskusni-forum-la.)
No, já jsem měla jen v úmyslu přivést Yvonne z těch "vrcholů k realitě". Ono to je sice povzbuzující najít najednou jakoby spřízněné lidi....a také ( očekávat ) jakési pochopení atd., ale nic nemůže trvat věčně. A o co méně člověk očekává ( a je skeptičtější ), o to méně alespoň pak bývá také překvapen.
A že bychom se tady nějak "milovali" mezi sebou, to se také říci nedá, no ne ?
Nic tak neodhaluje charakter lidí jako to, čemu se vysmívají. (Johann Wolfgang Goethe)
Láska je něco prostého, a proto nikdo z nás nebude moci říci, že to nevěděl.(Iveta Hudáková)
Hodnocení:
0
:o) děkuji za přivítání :o))
Katrině děkuji za povzbuzení v hledání toho "budoucího" :o)))
A Nele děkuji, že mě drží při zemi :o))) Nelo, neboj, já už právě moc neočekávám, neboť mě život naučil. Ale musím říct, že je povzbuzující, že nejsem sama :o)))))))) a jak už jsem psala, už jsem i rezignovala na to, že bych někdy mohla někoho najít, ale nikdy neříkej nikdy ............ v prvé řadě budu ráda, když najdu přátele, kteří jsou jako já =o)))
Jak pročítám jednotlivé příspěvky a příběhy, tak vidím, že nás podle jiných "nenormálních" je celkem dost, což je dost povzbuzující :o))))))
Registrován od: 13. 09. 2008
Hodnocení:
5
Já jsem také už nečekala že bych si někoho našla... no ale stalo se, takže naděje asi opravdu umírá poslední - a to jsem nenormální ještě i v jiných směrech.
Lady Chloë = 2 v 1
Hodnocení:
5
17. 09. 2009, 18:41:39
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 17. 09. 2009, 18:55:53 uživatelem Kat-diskusni-forum-rina.)
(17. 09. 2009, 16:14:31)Nela Napsal(a): No, já jsem měla jen v úmyslu přivést Yvonne z těch "vrcholů k realitě". Ono to je sice povzbuzující najít najednou jakoby spřízněné lidi....a také ( očekávat ) jakési pochopení atd., ale nic nemůže trvat věčně. A o co méně člověk očekává ( a je skeptičtější ), o to méně alespoň pak bývá také překvapen.
A že bychom se tady nějak "milovali" mezi sebou, to se také říci nedá, no ne ?
Jakých vrcholů?
Pesimistický přístup hned na začátku je opravdu to pravé
Chápu, že když ženě táhne na čtyřicítku, chce děti a tikají biologické hodiny, tak to vyžaduje realistický přístup, ale ve dvaceti osmi je realistický přístup o něčem jiném, než hned pomýšlet na dělání maximálních ústupků
Přece jenom má být asexuálů v populaci 1% a víc... což je jen v ČR 50000 mužů! Tak snad aspoň pár z nich děti chtít bude, ne?
Je jasné, že vzhledem k tomu, že o asexualitě skoro nikdo neví, tak bude chvíli trvat, než se možnosti vynoří, ale Tvůj přístup mi, Nelo, přijde opravdu hodně pesimistický
Kdo tvrdí, že se mezi sebou všichni "milujeme"? Ale co to s tím má společného? Prostě když budu chtít dítě a budu si moct vybrat z 20ti chlapů, z nichž 19 to dítě nechce, tak vezmu toho dvacátého a vůbec mě nebude zajímat těch ostatních 19
Já jsem velký zastánce toho, že člověk velmi často dostane to, co očekává (taky má sklon se o to víc snažit toho dosáhnout), takže předčasná rezignace na svůj cíl může vést k tomu, že si člověk v sedmdesáti letech řekne "Proč jsem to nezkusil, proč jsem chvíli nepočkal, proč jsem dělal tak velký kompromis" . Prostě ve chvíli, kdy mám ještě 5, 10 let času na hledání toho, co chci, nebudu přemýšlet o tak velkých ústupcích, které by umenšovaly mé štěstí
Navrhuju rozmyslet se způsobem "kam všude napíšu inzerát, kam jsem se ochotna stěhovat, když tam najdu někoho, s kým si padnu do noty, jaký akceptuji věkový rozdíl..." a ne stylem "sice nechci sex a jsem úplně šťastná, že jsem to zjistila, ale třeba ho budu muset provozovat do konce života..." když jsou na světě doslova miliony asexuálních mužů! :P
Hodnocení:
0
Co člověk, to jiný názor .......
Je pravda, že proč být pesimistou? Já jsem člověk optimistický a i když jsem zažila mnohá zklamání, tak věřím, že možná jednou někoho najdu ...... Ale že bych urputně hledala - to ne!!! Co se má stát, se stane A pokud v něco hodně věříš, tak se to většinou i stane ) Je pravda, že člověk nemůže mít asi všechno ....... A tak nezbývá než doufat, že se někdo spřízněný najde a nemusí to být hned ) Kdo si počká, ten se dočká ............
Hodnocení:
5
Souhlasím a držím palce
Hodnocení:
0
díky
|