28. 07. 2013, 12:54:51
Ahoj, za chvíľu sa tu zorientuješ, neboj sa. Ja som tu tiež mladá rybka, nie som tu ani polroka a už obkecávam kade chodím
Všade ma je. Je to tu prehľadné a keby ti niečo nešlo, určite si prečítaj tému "O webu", kde sa dozvieš všetko dôležité.
Určite niekoho nájdeš, treba len dať tomu voľný priebeh, však každý to pozná - chceš niekoho nájsť a nič a ked nikoho nehľadáš, odrazu máš milion možností. Aj ked je to u asexuálov trošku ťažšie, lebo v bežnom živote nenarazíš na takého človeka len tak, ale treba trpezlivosť.
Ked sa tak nad tým zamyslím, ja nepoznám žiadneho asexuála naživo....
Všade ma je. Je to tu prehľadné a keby ti niečo nešlo, určite si prečítaj tému "O webu", kde sa dozvieš všetko dôležité. Určite niekoho nájdeš, treba len dať tomu voľný priebeh, však každý to pozná - chceš niekoho nájsť a nič a ked nikoho nehľadáš, odrazu máš milion možností. Aj ked je to u asexuálov trošku ťažšie, lebo v bežnom živote nenarazíš na takého človeka len tak, ale treba trpezlivosť.
Ked sa tak nad tým zamyslím, ja nepoznám žiadneho asexuála naživo....
"Pluto vyšle arciďábla Belfagora na tento svět a uloží mu za povinnost, aby se oženil;
stane se, Belfagor si vezme ženu;
a nemoha snést její zpupnost, dá radši přednost návratu do pekel, než aby se s ní znovu svázal."
stane se, Belfagor si vezme ženu;
a nemoha snést její zpupnost, dá radši přednost návratu do pekel, než aby se s ní znovu svázal."