13. 09. 2017, 21:41:42
Jsem velmi introvertní čerstvě dospělá holka se sluchovou vadou (ale zapojená do společnosti, schopná komunikovat s ostaznimi pomocí odezírání) milující četbu knih (převážně fantasy a sci-fi) a fanfikcí (hlavně slash) a filmové adaptace Marvel komiksů.
Už hodně dlouhou dobu si jsem jistá, že nejsem hetero, nikdy mi na pohlaví nezáleželo. Později jsem ale zjistila, že existují i další gendery a pojem pansexualita. Je mi úplně jedno, jak dotyčný vypadá, jak se cítí a co má nebo nemá mezi nohama, ocením hlavně povahu (a potěší i úsměv). Toužím po vztahu, po někom, komu můžu věřit a plně se mu oddat, někoho s kým se můžu držet za ruku a trávit s ním lenivé večery. Proti projevům náklonnosti nic nemám, ale co se týče sexu... Nemám s tím u ostatních problém, nemám problém to vidět v televizi, ale nedokážu si v nejmenším představit, že bych to měla provozovat i já.
Už hodně dlouhou dobu si jsem jistá, že nejsem hetero, nikdy mi na pohlaví nezáleželo. Později jsem ale zjistila, že existují i další gendery a pojem pansexualita. Je mi úplně jedno, jak dotyčný vypadá, jak se cítí a co má nebo nemá mezi nohama, ocením hlavně povahu (a potěší i úsměv). Toužím po vztahu, po někom, komu můžu věřit a plně se mu oddat, někoho s kým se můžu držet za ruku a trávit s ním lenivé večery. Proti projevům náklonnosti nic nemám, ale co se týče sexu... Nemám s tím u ostatních problém, nemám problém to vidět v televizi, ale nedokážu si v nejmenším představit, že bych to měla provozovat i já.

Ale k tématu... sama jsem se s pojmem pansexualita setkala docela nedávno a ani jsem moc nevěděla, jak si to představit v praxi. Takže děkuju za náhled do toho, jak to vnímáš. Tak mě napadá... musí bejt fajn mít vlastně takový široký výběr, protože když tě vlastně může přitahovat každý, tak to vypadá jednoduše... ale samozřejmě to by nebylo nikdy tak jednoduché, protože vztah jakýkoliv s jakoukoliv orientací je složitý. Protože jsou v tom dva a to je pak vždycky složité.