Pro všechny členy fóra tady nějakou dobu máme seznamku. Třeba tam právě ty najdeš spřízněnou duši.
Doporučujeme přečíst pravidla fóra a řídit se jimi. Za jejich neustálé nedodržování hrozí omezení přístupu.

Hodnocení tématu:
  • 1 Hlas(ů) - 5 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Asexualita jako nová sexuální orientace. Jak se žije bez sexu?
https://www.womanonly.cz/asexualita-jako...-bez-sexu/

Hodně dobrej článek, pravdivej. :) Komentáře samozřejmě debilní, ale jeden z nich je skvělý, a to ten od Asexuálky.

Odpovědět
(29. 12. 2019, 21:15:46)Sosna Napsal(a): https://www.womanonly.cz/asexualita-jako...-bez-sexu/

Hodně dobrej článek, pravdivej. :) Komentáře samozřejmě debilní, ale jeden z nich je skvělý, a to ten od Asexuálky.

Článek velmi zajímavý, ale mohl by jít více do hloubky.
Nedávno jsem se na jednom foru setkal s názorem, že asexuál = impotent;
Odpovědět
Konečně článek na úrovni (tedy obsahově, jazykovou stránku ponechme stranou). Po dlouhé době jsem spokojená s něčím, co o asexualitě napsal heterosexuál.

Komentáře mi přijdou pitomé skoro všechny, i ty od asexuálů. Jak někdo třeba může paušalizovat, že i asexuální dívky/ženy mají mateřské pudy? Vždyť to není pravda; od asexuálky bych čekala víc pochopení pro odlišnosti mezi jednotlivými asexuály.

Cipísek: To by asi neodpovídalo jeho funkci. Pokud chápu dobře, klade si za cíl informovat o asexualitě obyčejné lidi, kteří o ní jaktěživi neslyšeli. Kdyby šel do hloubky, byl by pro takový typ čtenářů nadbytečný, možná by si ho ani nepřečetli. Od hloubkových rozborů jsou odborné práce z psychologie a sociologie - dvě visí v této sekci na fóru.

Mimochodem mám otázku na čtenáře fóra. :) Narazila jsem u dvou různých filosofů na teorii, že náklonnost mezi pohlavími postupně vyhasne a lidstvo se stane asexuálním. Napsala bych o tom do této rubriky krátký článek, ale netuším, jestli by to někoho zajímalo. Nechci vás zahlcovat informacemi, které třeba připadají pozoruhodné jen mně v mojí "autistické" bublině (?). :-D Přečetli byste si to, nebo se na to mám vykašlat?
Odpovědět
Mě to zajímá, Juliano.

Odpovědět
(30. 12. 2019, 19:04:11)Juliana Napsal(a): Narazila jsem u dvou různých filosofů na teorii, že náklonnost mezi pohlavími postupně vyhasne a lidstvo se stane asexuálním. Napsala bych o tom do této rubriky krátký článek, ale netuším, jestli by to někoho zajímalo.

Každá informácia, podnet či úvaha má potenciál nájsť svojich priaznivcov. V tomto prípade čitateľov.

Je to vcelku odvážna úvaha, rád sa o tom dozviem viac.
Odpovědět
Juliana: Bylo zbytečné se pokoušet dotyčnému rozdíl vysvětlit (trval na sv ém výkladu), tak jsem ho odkázal ať si sám zjistí jaký je mezi těmito dvěma názvy rozdíl.
Odpovědět
S pojmem impotent jsem se během života setkal vícekrát. Svoji asexualitu netajím a když se někdo zeptá, narovinu mu odpovím. "hmm a to si jako impotent"? zaznělo v tom či obdobném smyslu několikrát. Většinou se jednalo i inteligentní lidi, takže nebyl problém jim to v kostce vysvětlit, avšak podle mě stejně nechápali, jak někdo takový může existovat :)
Odpovědět
Sosna + NaitsircLM: Dobře, slibuji, že tu věc napíši, ale počkám s tím, aby tohle vlákno zůstalo na hlavní stránce co nejdéle. :)
Odpovědět
A co takhle pojmy jako psychicky impotent versus fyzicky impotent? Neb neni impotence jako impotence...a neni prirozena vyhranenost jako vyhranena prirozenost ;)
Slepé cesty jsou...
Odpovědět
(04. 01. 2020, 10:24:54)Fibril Napsal(a): A co takhle pojmy jako psychicky impotent versus fyzicky impotent? Neb neni impotence jako impotence...a neni prirozena vyhranenost jako vyhranena prirozenost ;)

Impotent není ten kdo nechce, ale ten kdo nemůže.
...............................................................
,,Čím více se společnost vzdaluje od pravdy, tím více nenávidí ty, kteří ji říkají." George Orwell
Odpovědět

Pravděpodobně související témata…
Téma Autor Odpovědi Shlédnutí Poslední příspěvek
  Asexualita jako stále častější jev Ma-diskusni-forum-ta 6 20921 před 2 hodin(y)
Poslední příspěvek: Pet-diskusni-forum-ros
Heart Článek o párech žijících bez sexu At-diskusni-forum-mis 2 11497 01. 10. 2018, 22:42:00
Poslední příspěvek: Ma-diskusni-forum-ni
  Queer - Bez sexu Eck-diskusni-forum-hart 2 15144 28. 10. 2016, 22:46:43
Poslední příspěvek: Magr-diskusni-forum-amal
Asexual Nová kniha - Sexualita a sexuální identita MihaTr-diskusni-forum-ochael 1 10343 26. 06. 2016, 11:54:33
Poslední příspěvek: ho-diskusni-forum-uba
  TV Nova/Magazín Víkend (17.2.): Kněz doporučuje celibát jako "řešení" pro "singles" Magr-diskusni-forum-amal 6 26515 17. 02. 2015, 13:51:01
Poslední příspěvek: ad-diskusni-forum-evr

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)
Partneri / zpetne odkazy: BIGvideo.cz – 10 000+ videí zdarma! Googluj Autobaterie Stock charts Forex